Mik az alap cigánytörzsek?
Bocsánat, rosszul tettem fel a kérdést.:S
Egyik ismerősömmel beszélgettünk, és ő valahol olvasta, vagy hallotta az ősi cigány neveket, mik törzseket jelölnek : kőhalmi,oláh,rác...
próbáltam utánanézni a googlen, de nem találtam semmit, gondoltam, hátha van itt valaki aki tájékozottabb:)
és egyszerűen csak érdekel:)
elmondom az én eddigi tapasztalataimat.
oláh cigányok akik régen zenészek voltak hegedű cimbalom harmonika
őket kolompároknak is hívjuk. magasságuk átlagos jó erősek.
szintók cigányok a köszörűsök általában izmos fizikumú vagy jó erőteljes felépítésű egyedek. átlagosan alacsonyabbak a magyaroknál. van bennük gyilkos ösztön jócskán.
beások feketék hasonlóak a négerekhez na ők biztosan indiából jöttek a legesleg kötekedősebbek hiénábbak és messze a legostobábbak. persze vannak kivételek de.. nos őket sok más cigány is utálja mert lehetetlen velük együtt élni.magasságuk súlyuk átlagos. elé gyorsan futnak és jó az állóképességük. magyarul lefutnak a pénztárcáddal ne fuss utánuk inkább lődd térdhajlaton.
romungrók: szigetváron sok van bár Magyarországon kevesen vannak magasak nagydarabok és elég agresszívek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!