Ti ebben az esetben hova költöznétek?
van egy lehetőségem, h egyetem mellett valakikhez költözzek, akiknek segítek x órát havonta és cserébe ingyen kapok egy szobát, csak a rezsibe kell beszállnom. Ez egy program(külföldön tanulok) és elég sokat spórolnék vele. 4 választási lehetőség van:
kisgyerekes családhoz
nyugdíjas házaspárhoz
egyedülálló öreghez
fogyatékoshoz
A fogyatékost nem szívesen választanám mert nem dolgoztam még sosem velük, aupair voltam, abban jó vagyok de attól félek állandóan zengene a ház a gyerekektől és nem lenne nyugtom, viszont lehet h a szülők csak épp h lennének idősebbek nálam és könnyebb lenne kijönni velük mint egy-két nyugdíjassal.
Ti hova költöznétek?
kisgyerekes vagy nyugdíjas pár.
Az egyedülállónál fennállhat a veszély, hogy unalmában veled akar beszélgetni napi 5 órát. Ami ugye nem segítség elvileg
Én a nyugdíjas házaspárt vagy a fogyatékost
Mielőtt választasz nincs lehetőséged találkozni,beszélni velük pár szót? Akkor legalább némi szimpátia alapján is választhatnál.
nyugdíjas házaspár
A kisgyerekeseknél nagy a zaj, a beteg több odafigyelést igényelhet, az egyedülálló öregnek meg te leszel a társasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!