Hol találhatnám meg ezt a lányt?
Tegnap a vonaton együtt utaztunk, nagyon gyönyörű 18 körüli lány volt, ő is nézett engem, de aztán a hülye haverom elkezdett égetni, mert hangosan beszélt a lányról. Aztán a pályaudvartól még együtt mentünk az aluljáróban, akkor még nézett és aztán eltűnt. Szerintetek hol találhatnám meg? Még sosem láttam ezen a vonaton és nem hiszem, hogy mindig ezzel utazik, mert bőrönd is volt nála. Van valami oldal, ahol lehet feladni ilyen hirdetést vagy ilyesmi?
22/F
Kicsi az esélye, de próbáld meg ezen az oldalon:
:)
igen én is ezt a veledutaztam oldalt akartam linkelni..
hát még azt tudod tenni, hogy gyakrabban mész vonattal abban az időpontban, hátha felbukkan..báár nem valószínű:(
melyik város azt megkérdezhetem? v nem is fontos..de ha nem túl nagy akk pl még talán iwiwen ott jobb keresni, beírod a kort, nemet, várost, meg mondjuk ha esetleg egyetemista a suli nevet, vagy sorba az ottani középsulik neveit..persze ez már nagyon időigényes..
de én annyiszor voltam így, hogy megtaláltam olyan embereket is, akiket abszolute nem ismertem,bnőim azt is mondták már, elmehetnék magánnyomozónak:D
ja még esetleg facen megnézed a kit ismerhetek-nél..szépen sorba, hátha pont van valami elfeledett ismerősöd aki, pont közös ismerősöd vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!