Barátokat keresek. Mostanság miért ér az embereknek ilyen keveset egy barátság értéke?
Figyelt kérdés
19/F Bp.2012. jún. 6. 15:50
11/13 Vree válasza:
Amúgy Pestet én is hallottam szidni...Alapvetően más a helyzet egy kis számú településen ahol jobban vagy szorítva hogy kedves legyél másokhoz, mert rájuk fogsz szorulni és nem válogathatsz, mint egy ilyen nagy lélekszámú, "ha egy ember elmegy lesz 10 másik" helyen. Nem mondom hogy lehetetlen, sőt itt is megvannak azok a dolgok hogy mondjuk valakit már 5-10 éve ismersz és jóban vagytok, de csak úgy spontán ismerkedni sokkal nehezebb.
12/13 anonim válasza:
Ha vidéken laksz ott szerencsésebb vagy, de oda is eljutott már ez...
13/13 anonim válasza:
Én barátkoznék szívesen, nekem sincs sok barátom. Budapesten dolgozok de nem Bp-ig vagyok! :-)
22/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!