Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az embereknek nem kellenek...

Az embereknek nem kellenek mélyebb barátságok?

Figyelt kérdés

Közös társaságban úgy éreztem, egyre közelebb kerülünk egymáshoz egy lánnyal (barátilag). Pláne miután voltak klikkesedések a közösségben, külön örültem, hogy nekem is van "jobb" barátom, akire külön számíthatok, akivel jobban figyelünk egymásra.

Hát jól megszívtam. Eleinte csak az nem esett le, hogy míg én ápolom a lelkét, és valóban külön figyelek rá, ő ezt hálásan elfogadja, látszólag értékeli, de lám, mikor fordult a kocka, nekem lenne szükségem támogatásra, le se sz*r engem. Ráadásul evvel párhuzamosan egyre jobban ragad a társaság "parti" részlegére (próbálja beédesgetni magát), ahol a felek között addig terjed a jó viszony, míg iszunk, mulatunk, kelletjük magunkat.

Úgy érzem, mintha rólam átlépett volna erre a bagázsra, mert jobban fekszik neki. De ezek az emberek nem lesznek mellette, ha nyűgje van, és ezt ő is sejtheti. Mégis többet ér számára. Miért? (Már elmúltunk 20 évesek.)

Korábban is annyi ilyet láttam, tapasztaltam, ahol inkább a nyüzsi, a partiarcok kellettek, és nem egy közeli jóbarát.

2012. máj. 24. 20:09
 1/3 anonim válasza:

Születnek mélyebb barátságok,csak keveseknek adatik meg.

Rengeteg barátom van,ha lehet Őket így nevezni,de csak 1 van,akire tényleg bárhol-bármikor-bármilyen esetben számíthatok.

Középiskola első osztályában találtunk egymásra,idén leszek 22 éves.

2012. máj. 24. 20:27
 2/3 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, hogy sosem volt igazi barátom/barátnőm. Azt hittem, h van, mert azért 18 éve ismerjük egymást, születésünktől fogva, de ő le se sz@r. Roszs volt rájönni erre, de most már én se törődik vele. Sok ismerősöm van az egyetem révén, nagyon sokan ismernek, de szinte egy sincs, aki csak úgy írni nekem egy levelet, üzit, hogy mi van velem, inkább akkor írnak, ha kell vmi.
2012. máj. 24. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon, nagyon szomorú ez. Én F/35 vagyok, talán 3-4 ember volt igaz barátom eddig. (Olyanok, akikről a második hozzászóló ír). Egyikőjüket "öreg" fejjel, két éve ismertem meg.
2012. máj. 26. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!