Volt olyan időszakotok, amikor rettenetesen hiányoztak az eltelt pillanatok? Úgymond már-már gyászoltad azokat.
Amíg nem ismertem meg barátomat, nem érdekeltek.
Buli volt, jól éreztük magunkat, másnap jót kacagtunk az egészen, ennyi.
Mióta első randi megvolt barátommal, azóta visszakívánom a perceket. Amikor bolondozunk, vagy épp olyan szép dolgokat mond nekem, filmezünk. Ilyenkor úgy elkeseredem. Annyira szeretném átélni még egyszer.
Barátom meg csak annyit mond, hogy örüljek, hogy megtörtént, és ne rágódjak a múlton még akkor sem, ha az csodaszép volt.
Nehéz. :(
Igen.Utáltam a gimis,sokat szenvedtem.Most visszatekintve viszont rettenetesen hiányzik.A legnagyobb gondjaink a dolgozatok voltak,hogy hova menjünk hétvégén bulizni,vásárolgatni vagy hogy utál az osztályfőnök.
Akkor állandóan együtt lógtunk a barátaimmal,annyira nem is értékeltük,hiszem természetes volt,hogy 7 napból 6-t éjt-nappallá téve együtt voltunk.
Visszatekintve elképesztően hiányzik a dolog.A kemény,rideg egyetem.A társaságunk teljesen szétszéledt,van akit fél éve nem láttam,vagy egy éve nem vagyunk barátok.Akivel még mindig jóban vagyok,sem ugyanaz már.Tudom,hogy természetes a helyzet,de nekem mégis nehéz elengednem őket,és az mégjobban fáj,hogy ők ilyen könnyen ejtettek.
Bármennyire is gyűlöltem a gimit,visszasírom azokat a csodálatos hétvégéket,önfeledt,gondtalan,gyereklányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!