Volt olyan időszakotok, amikor rettenetesen hiányoztak az eltelt pillanatok? Úgymond már-már gyászoltad azokat.
Igen, és már nem hittem hogy lesz valaha hasonló. De lett. Nemrég az esküvőnkön volt egy pillanat, amikor minden visszajött. Az az első varázs ott volt. Akkor amikor a vőfély szavára kiléptem az ajtón, átsiklottam a rengeteg rokon, barát arcán és megtaláltam Őt. Majdnem sírt, csupa könny lett a szeme, ami azért nagy dolog, mert 4 év alatt sosem láttam sírni és annak se nagyon ad hangot, hogy esetleg mennyire tetszek neki.
Igazából én nagyon sok mindent elrontottam azzal, hogy nem bíztam abban eléggé, hogy szeret. A bizalmatlanság elrontja a kapcsolatokat.
Tulajdonképpen most pl. azt a pillanatot gyászolom az esküvőnkön, amikor könnybelábadt a szeme. Mert utána megint jöttek a kisebbrendűségi érzéseim, mert többet törődött a rokonokkal, mint velem, plusz csukott szájjal csókolt meg a tortatüzijáték alatt, amit azonnal lefordítottam, hogy na tessék, nem is szeret, pedig nyilván csak az a sok ember zavarta.
Szia!
"Nem, mivel a jelenben élek, mint minden normális ember."
Sajnos nincs igazad,mert az emberek nagy része vagy a múltban,a már nem létezőben turkál,vagy a még nem létező jövőtől fél!
A jelenben élni nem a legkönnyebb,de a legértékesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!