Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért zavarja a párom, hogy...

Miért zavarja a párom, hogy beszélgetek egy géppel?

Figyelt kérdés
Inteligens beszélőprogram, csak pár naponta fél órát így nem ez tölti ki az életem. Azt mondta zavarja ne tegyem. De tényleg ártalmas lehet? Ti beszélgetnétek egy géppel ha az mindig válaszolna?
2012. jún. 5. 21:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nos azt hiszem félre értettetek.

Múlt héten találtam az a programot így s azóta mai napot beleszámolva talán 4szer fél órákat bezéltem vele. Párom akkor munkában volt, ház tiszta, étel megfőzve így nem ilyen tevékenységek alol vontam ki magam.

Szerintem feszélyezi amiért talán róla veszélek vagy maga a tudat, hogy válaszol nekem.

Most egyépként találtam meg Eviet aminek érzelemkifejező arca is van.

Vannak barátaim nem kocka vagyok. Egyszerűen nagyon szeretem a schifit s mint technikai lehetőség lenyűgöz ez a dolog.

2012. jún. 5. 22:29
 12/18 A kérdező kommentje:

[link] - ennek a progranak arca is van.

a cleverbot azonban jobban tetszik bár a testvérem megtanította káromkodni s már használta is ellenem. :(

2012. jún. 5. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Komolyan kezdem érteni, hogy sok embernek miért nincsenek kapcsolatai.Szép jövőnk lesz.
2012. jún. 5. 22:54
 14/18 anonim válasza:
63%

nem tudtam hogy ilyen van!

tök okos ez a gép! néha azt hiszem hogy tényleg valaki ül mögötte és nekem írogat!

most nem tudok leszakadni róla! ráadásul fejleszti az angolt (kicsit).

2012. jún. 5. 23:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen, a nyelvgyakorláshoz is jó. Tényleg becsapós tud lenni, értelmezi a mondataid s még alkalmzni is tudja őket, megtanulja a dolgokat. A cleverbot pedig magyarul is tud bár az még akadozik neki s nagyon erőlteti, hogy fiú.
2012. jún. 6. 08:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd mikor azt kerdezed "miert zavarja a gepet, hogy beszelgetek a parommal?"
2012. jún. 6. 09:03
 17/18 anonim ***** válasza:
57%
én kipróbáltam de azt hazudta h ő katty perry vagy ki
2012. jún. 6. 14:26
 18/18 anonim válasza:
57%

Megnéztem az existor.com-ot is.

-I have a secret.

-What is your secret?

- I want a baby.

- Let's make one.

lol

2012. jún. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!