Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért hisztizik a volt barátnőm...

Barta Dávid kérdése:

Mért hisztizik a volt barátnőm azért mert egy olyan lánnyal beszélgetek akit ő utál? :O ://

Figyelt kérdés

#szeretem :|
2012. ápr. 22. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit érdekel az téged hogy a VOLT barátnőd miért hisztizik?
2012. ápr. 22. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen kétségbe van esve, amiért nem könyörögsz neki mindennap megbocsájtásért és még képes vagy ránézni a nőkre.
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny!
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

mert totál megalázó

pl ha én rosszban vagyok egy lánnyal, aki örül annak, ha tönkrement a kapcsolatom, és ráadásul a volt párom vele jópofizik, tényleg megalázó

2012. ápr. 22. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

4-es. Már az is nevetséges, hogy a kapcsolat alatt hisztizik amiatt, hogy kivel beszélget a párja. Kapcsolat vége után meg baromira semmi köze hozzá.

Azért hisztizik, mert nem épelméjű. Bocsi, de semmi köze ahhoz, hogy te mit csinálsz.

2012. ápr. 22. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért, mert azt akarja, hogy akit ő utál, azt te is utáld. Nem képes tudomásul venni sem azt, hogy dobtad, sem azt, hogy azt, akit utál, te kedvelheted - azaz te más vagy, mint ő maga, azaz nem olyan vagy, mint amit ő álmodott. Lehet, hogy nem képes tudomásul venni, hogy nem a kiterjesztése vagy, hanem egy önálló ember, önálló döntéssel, amely az övé ellentéte lehet. Illetve nagyon ingatag az énképe: ha te szívesen beszélgetsz egy olyan lánnyal, akit ő utál és te nem utálod, akkor azonnal elbizonytalanodik: talán esetleg őbenne van a hiba, hogy utálja azt a lányt? Esetleg ő a rossz? Ezért dobtad volna?...stb.

Ebben nincs semmiféle megalázás. Miért volna megalázó az, hogy az ex kivel beszélget, kit kedvel vagy kivel jön össze?

2012. ápr. 22. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:

csak bele kellene gondolni

akiket utál, azok is utáják őt

és röhögnek rajta a markukban, hogy a volt pasija le se sz*rja, de velük meg foglalkozik.

2012. ápr. 22. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért,mert nem bízik magában,mert értékelési zavara van.Gondolom ezért jutott el a kapcsolat a szakításhoz is.Volt itt is a minap egy ilyen lány pont ezért hisztizett.Az a baj,hogy szánalmas.Tudom,hogy durván fogalmaztam,de én sosem hoznám magam ilyen megalázó helyzetbe.
2012. ápr. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!