A barátnőm álmában halandzsázik, és ezt könyvként el akarja adni. Mit tegyek, hogy lebeszéljem róla mert nem hiszem, hogy sikere lenne?!
Figyelt kérdés
Szóval éjszaka álmában halandzsául beszél, és ő ezt felveszi hangfelvételre, leírja és azt hiszi ez egy összefüggő történet, és ezt az UFO-k közlik vele. De persze meg kell tanulnia mindenkinek "Krisztául", és ki akarja adatni. Szerintem le kéne beszélni róla mert hülyeségnek tartom, de ti mit gondoltok?2012. jún. 3. 21:48
11/17 Vida válasza:
hát nem tudom hogyan mond meg neki de szerintem hülyeség ilyen "nyelven" kiadnia mivel az égvilágon senki (sőt még ő sem) tudja hogy mit jelent. senki sem fogja megvenni :/ xD :D
12/17 anonim válasza:
szerintem küldd el pszichológushoz.
de komolyan, ez nagyon fura :/
14/17 anonim válasza:
Ez most teljesen komoly kérdés? Mindenesetre ha ez most tényleg igaz, hát akkor biztosan hiányzik néhány kereke a csajnak...
15/17 anonim válasza:
Mikor lesz kapható? Engem érdekel!
16/17 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a te barátnőd normális? Bocsánat, hogy ezt mondom, de egy józan gondolkodású embernek ilyenek eszébe sem jutna. Eddig csak a Balázs Showban, meg a Fókuszban láttam hasonlókat...Érdemes lenne orvoshoz fordulni, mert a barátnőd szerintem beteg.
És tényleg, minden sértés nélkül mondom, de szerintem ez lenne a legjobb megoldás.
Üdv!
17/17 anonim válasza:
Nagyobb hülyeségek is elkeltek már, miért ne próbálhatná meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!