Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm álmában halandzsázi...

A barátnőm álmában halandzsázik, és ezt könyvként el akarja adni. Mit tegyek, hogy lebeszéljem róla mert nem hiszem, hogy sikere lenne?!

Figyelt kérdés
Szóval éjszaka álmában halandzsául beszél, és ő ezt felveszi hangfelvételre, leírja és azt hiszi ez egy összefüggő történet, és ezt az UFO-k közlik vele. De persze meg kell tanulnia mindenkinek "Krisztául", és ki akarja adatni. Szerintem le kéne beszélni róla mert hülyeségnek tartom, de ti mit gondoltok?

2012. jún. 3. 21:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

ööööööööööööööööööö........

Hát izé ... érdekes.

2012. jún. 3. 21:58
 2/17 A kérdező kommentje:
hatalmas segítség vagy XDDD
2012. jún. 3. 21:59
 3/17 anonim ***** válasza:

De most a könyvet egy "idegen" nyelven írja, vagy csak nem értem?

De ha esetleg valami jóféle scifi akkor arra mindig van kereslet. Nemere és Lőrincz L. László is sikeres scifi (meg még) egyéb író.

2012. jún. 3. 22:02
 4/17 anonim ***** válasza:
* Az kimaradt, hogy nem nagyon kéne hangoztatni az "ufós" dolgot, mert azzal csak a pszichiátrián fog elérni sikereket.
2012. jún. 3. 22:05
 5/17 A kérdező kommentje:
nem, amit összehalandzsázik, azt fonetikusan (ahogy hallja úgy) leírja és azt akarja kiadni.
2012. jún. 3. 22:07
 6/17 anonim ***** válasza:

oh...

Hát azt maximum saját pénzből fogja tudni kiadni.

2012. jún. 3. 22:09
 7/17 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz. ez egy hülyeség, hogy mondjam el, hogy nem jósolok neki sikert?
2012. jún. 3. 22:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha meg van róla győződve, akkor sehogy sem. De ha esetleg valami értelmes történet lenne, próbáld meggyőzni, hogy legalább helyesírásilag korrekt legyen. Ha meg nem akkor legyél nagyon őszinte és mond el, hogy ez mindenki szerint hülyeség és csak a pénzét pocsékolná, nem is keveset.
2012. jún. 3. 22:13
 9/17 A kérdező kommentje:

Szeretnék idézni:

' Ijbándi lezsör megdönikálus pertik locsiktur behhi. SZENZIKOLUNTUM! hetroki ontilopij, bekra jintója ÖHG johm.'

ne kérdezzétek fogalmam sincs mit jelent.

2012. jún. 3. 22:20
 10/17 anonim ***** válasza:

Ez nem tudom mit jelent. xD

De vicces, hogy ő ilyeneket mond álmában. Én max. csak szófoszlányokat szoktam egyes beszámolók alapján. Illetve egyszer káromkodtam. :D

2012. jún. 3. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!