Van olyan aki látta az Operaház fantomja című musicalfilmet (2004)? (Kérdések lentebb)
Kérdéseim: 1. Tetszett-e a film? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?
2.Van kedvenc dalotok ebből a musicalből?
3. Ti Raoult vagy a fantomot választanátok Christine helyében? És miért?
4.Olvasta vki Leroux regényét, amiből ez a film készült?
A könyv messziről veri a filmet. Sokkal jobban rávilágít a szereplőkre és a hátterükre, a Fantom megkeseredett, sötétebb figura, és ezért hitelesebb is.
Hiába Webber keze munkája a film, olyan, mintha egy felextrázott színházi közvetítést néznék.
A Masquarede tényleg ütős, na az a jelenet igazán filmszerű.
Szóval én 5-ből 3,5-öt adok rá.
Én nagyon nagy rajongója vagyok az egész témának :)
1. A filmet imádom , életem legjobb filmélménye:D
2. Az összes dal szerintem fantasztikus , de személyes kedvenc ; Music of the night, Past the ponit of no return , Angel of music
3. Erik ( A Fantom ) forever , Rault ledobnám az opera tetejéről :D :P
4. Olvastam Leroux regényét , de szerintem nem elég kidolgozott , kevés derül ki belőle és Erik véleményem szerint nem olyan jól megformált ...
Ha igazán jót akarsz olvasni a témában :
SUSAN KAY : A FANTOM !!!
A legjobb regény ami feldolgozza a történetet:)
Ha kérdésed van még kérlek zaklass engem , mert ebben a témában lankadatlan az érdeklődésem, nem tudok betelni vele :D Ez mindenkinek szól , aki szintén érdeklődik a musical, a könyv és Erik iránt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!