Operaház fantomjából Christine jelleme?
Engem mérhetetlenül idegesít. Azt sem tudja kit szeret igazán, ha a Fantom van ott akkor őt, ha a kis udvarlója, akkor őt éppen. Ha a két férfi összeveszne, és az egyik megölné a másikat, mérhetetlen szerelemmel a nyertes karjaiba vetné magát, bárki is az.
Véletlenül sem ő dönt a saját sorsáról, csak sodródik az árral. rendkívül jellemtelen. Én majdnem abbahagytam miatta a film nézését, annyira idegesített a határozatlansága.
2. válaszoló ha kissé részleteznéd mi a tipikus naiv megköszönném!
1. válaszoló köszönöm szépen! Szerinted a pasi választáson kivül milyen?
Hm, hát a a 2004-es változatot nézzük, akkor nekem ilyesmi a véleményem :
Christine alapjába véve kissé visszahúzódó típusnak tűnik, és olyan elveszett kislány beütése van. Mert hát az is hiszen az apját nagyon nehezen engedte el magától, és mindig a Zene Angyalának a gondolatába kapaszkodott. Ami a Raoult és Eriket illeti, hát... mai napig nem stimmel, hogy miért Raoul. Na, de visszatérve Christinre. Fiatal még a nagy döntésekhez, ezért kissé butácska is lehetne, amit a őzike szem és a nyitott száj csak fokozni tud. Egyetértek az 1. válaszolóval abban, hogy nem tudja eldönteni hogy kit szeret. Szerintem mindkettőt :). Erik jelenti neki a zenét, a veszélyt, a szenvedélyt, míg a másik a valóságot, a biztonságot, a régi emlékeket...
Hát, asszem ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!