Várjátok, hogy Magyarországon is bemutassák az Operaház Fantomjának a folytatását, a "Love Never Dies"-t?
Nekem az Operaház Fantomja nagyon nagy csalódás volt. A zene, az ének kiváló, de az előadás csapnivaló volt szerintem. egyrészt katasztrófális volt a hangosítás pedig elvileg jó helyen ültünk, vagy túl volt vezérelve, vagy nem tudom, de néha már egy ember is ki kudta akasztani a fülem (a Mózartnál ugyanehez legalább három egyszerre éneklő kellett), másrészt és ez volt az igazi gond szerintem, hogy gyakorlatilag bejött valaki a színpadra, megállt, álló helyzetben énekelt, majd amikor befejezte, akkor vagy kiment, vagy átment máshova aztán vagy énekelt mégvalamit, vagy nem. semmi dinamizmus, semmi élet nem volt az egészben, gyakorlatilag pillanatképek sorozata volt.
persze lehet, hogy van akinek ez is elég, de én olyanokon nevelkedtem, mint a Padlás, Dr. Herz, István a király stb. ahol történik is valami a szinpadon, nem csak álldogálnak egyhelyben.
szóval nekem csalódás volt. a zenét majd meghallgatom, ha találkozom vele, de pénzt többet Webber darab megnézéséért nem adok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!