Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Veletek is előfordult már,...

Veletek is előfordult már, hogy csalódnotok kellett egy barátban (esetleg többen is)? Mi történt pontosan?

Figyelt kérdés
Én tele vagyok egyoldalú barátságokkal: általában én keresem őket, ők nem nagyon engem (családom van talán ez lenne a baj). Ezeket szoktam hallani tőlük: "már én is akartalak hívni", "majd felhívlak ekkor és ekkor"- aztán semmi. A legutóbbi aki nagyon megsértett, az esküvőm előtt fél órával tudott szólni, hogy nem tud eljönni. Aztán mikor megkérdeztem miért nem tudott előbb szólni, az volt a válasz, hogy elfelejtette... :( azóta nem tartom a barátomnak
2012. jún. 2. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ráhajtott a pasimra. Rég volt, még tinik voltunk. Akkoriban voltak ilyesmik, később meg nem igazán voltak barátaim.
2012. jún. 2. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is elég sok ilyen "barátom" volt.Amikor baj volt,akkor jöttek hozzám,hívogattak telefonon,hogy találkozzunk,amikor pedig kicsit jobb lett a helyzetük,akkor eltűntek egy időre.Tudnék botrányos dolgokat mesélni.És amikor ezt megelégeltem,akkor még nekik állt feljebb,hogy én hogy merem őket elhanyagolni.Na hát ennyi.Nagyon undorítóak voltak.Az ilyen ember nemhogy nem barát,hanem menekülni kell előle.

Még annyit róluk,hogy ők játszották azt velem évekig,hogy pl egy rövid időszakra nagyon jóban lettünk,minden nap jött át hozzám egyik barátnőm beszélgetni(panaszkodni),utána amikor megoldódtak a gondjai,egyszerűen eltűnt.Amikor felhívtam telefonon,nagyon bunkó volt,azt éreztem a hangjában,hogy hogy merem én őt felhívni,zaklatni.Még én éreztem magam rosszul.Nem próbálkoztam túl sokszor,amikor ezt csinálta,akkor hagytam a fenébe.Volt,hogy hónapok múlva keresett csak,amikor kitört náluk a harmadik világháború,folytonos veszekedés volt a családjában.Ennyi.Bezzeg amikor békeidőszak volt,akkor fel tudott hívni annyi időre,hogy eldicsekedhesse,hogy neki milyen nagyszerű,menő barátai lettek,sokkal jobbak,mint én és még pasija is van,na mit szólok hozzá?Sőt,pénze is!Az utolsó ilyen hencegő telefonhívás után megszakítottam ezzel a pics@val minden kapcsolatot,már egy éve nem hallottam róla és nem is érdekel,mi van vele.Sok ilyen "barátról" tudnék mesélni.

Ha a te barátaid is ilyenek voltak,szerintem nem vesztettél velük semmit.

2012. jún. 2. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
szemrebbenés nélkül átvert (anyagiak)
2012. jún. 2. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem csak ilyen barátaim voltak. Már nem tartom velük a kapcsolatot. Egyedül(is)jobb, mint ilyen "barátokkal"

Nem veszítesz semmit sem, ha te sem tartod velük.

2012. jún. 2. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:

igen, sok gerinctelen ember van. volt egy olyan is, akivel jókat bulizgattunk együtt. mióta megvan a lányom felém se néz, levelemre se válaszolt. na ő pl nem hiányzik. viszont tényleg sz@r amikor azt hiszem egy több mint 10 éves barátságról hogy őszinte, aztán meg elfelejti az esküvőm:(

hiányzik az életemből hogy legyen egy jó barátom. még talán 1-2 van. de már előre félek, hogy egyszer majd bennük is csalódnom kell:(

2012. jún. 2. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
van abban valami hogy az ember csak magára számíthat az életbe. bár ne így lenne
2012. jún. 2. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:
jöhetnek még kommentek
2012. jún. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!