Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról ha azt...

Mit gondoltok arról ha azt mondja a párotok erről az oldalról h sz@r és, hogy csak a hülyék olvassák ezt és járnak ide? Ffi az illető.

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 20:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Igaza van!
2012. jún. 2. 20:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Majd ha ő is magára marad a problémáival,meg úgy egyébként is,mint itt sokan,akkor megtudja.
2012. jún. 2. 20:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szakmai dolgokban is segítettek már itt sokan.

Ez csak egy eszköz, lehet jóra és hülyeségre is használni.

2012. jún. 2. 20:13
 4/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy nézzem már meg mennyi hülyeséget kérdeznek az emberek amikor ők is tudják rá a választ és, hogy ne olvassak ilyen szarokat mint ez ...
2012. jún. 2. 20:14
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem lehet, hogy az én páromról beszélsz? :)
2012. jún. 2. 20:16
 6/15 anonim ***** válasza:
82%

Nekem tanfolyam ügyben segített egy kedves ember itt.

Számomra hasznosnak bizonyult az oldal.

Párod kedves ember lehet. Gondolom ő mindenre tudja a választ.:)

2012. jún. 2. 20:16
 7/15 anonim ***** válasza:
van, aki unatkozik és buta kérdéseket tesz fel, de szerintem jóra is lehet használni az oldalt, pont arra, amire való, hogy sok ember olvassa és tudnak tanácsot adni, többen, esetleg kényes kérdésben is, amit élőben ciki lenne vagy nem tudnál annyi embertől véleményt kérni, itt meg hipphopp rögtön jön a válasz az ország minden részéből. Ja, és kiguglizni sem lehet mindent.
2012. jún. 2. 20:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon érdekelne. Felnőtt vagyok, azt csinálok amit akarok. Ő meg ne olvasson sportrovatot, mert szerintem az a hülyeség.
2012. jún. 2. 20:20
 9/15 anonim ***** válasza:

Szüklátó körű. Valóban vannak itt olyan kérdés (sok is), amiknek tényleg semmi értelme vagy keresni valója itt, illetve válaszok közt is van sok szemét, de vannak nagyon értelmes kérdések is, és azért általában akad legalább egy valaki, aki értelmes választ ad rá.

Szerintem hasznos oldal ez, ha arra használják, amire ki lett találva.

2012. jún. 2. 20:21
 10/15 anonim ***** válasza:

Én ezt inkább más oldalakról mondanám, főleg az Index-es fórumokról, blogokról, elképesztő, mennyi idióta irkál oda.

Szóval, ez még mindig jobb, nincs annyi dilis, mint máshol és vannak hasznos infók is.

2012. jún. 2. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!