Pedophil-hiszéria . Nem nevetséges már egy kicsit?
Arra gondolok, hogy manapság szerintem olyan szinten elfajult ez a téma, hogy mintha az embereknek valami kényszerképzete lenne. Kifejezetten hiszti.
Múltkor ismerősökkel beszéltük, azon poénkodtunk, csak sajnos nem poén, hogy ha pl. a zebrán elesik egy kisgyerek, ő ugyan tuti nem fog oda menni segíteni neki felkelni, mert aztán az esti híradóban már ő lesz a világ legnagyobb pedophilja (il. ez megtörtént eset).
És az a helyzet, hogy igaza van. Iszonyúan eltúlozzuk már ezt, de nem csak mi, ez világszinten jelenség. Ahogy mondtam, semmi más, mint hiszti, csak éppen elég kellemetlen.
Hallottátok gondolom azt a hírt is, hogy a télapóknak betiltották, hogy a rajongó kisgyerekeket az ölükbe vegyék, ültessék, merthogy micsoda pedophil már az a télapó. Szerintem ez már így agyrém.
Ti nem érzitek ezt?
"És akkor azok az esetek, amikor a tanár összejött a diákkal akár csak egy kalandra akár hosszabb időre?"
Na, ez ENM pedofília. A pedofília lényege, hogy felnőtt ember SERDÜLETLEN gyerekkel áll kapcsolatban. Egy pedofilt nem érdekel egy 16-17 éves, sem egy fejlett 14-15 éves. Ha egy csajnak már melle van és ha egy fiú már szőrös alul, akkor az a pedofilnek felnőtt, nem gyerek, így őt hidegen hagyja.
08:20
PONTOSAN !! Nagyon jó a definíció, ennek ellenére volt már olyan újságcikk-cím, hogy "elfogták a xxx-i szatír tanárt", és mint kiderült, csak azért "lett szatír", mert összejött egy másodikos diákkal egy kaland erejéig, ez valahogy kiderült, aztán ja ..., pedig a tanár is éppen akkor végzett, szóval a korkülönbség se volt vészes.
Pár ember hol él ??? Ész megáll komolyan. De amig ennyire idióta a jogi szabályozás is, addig ne is csodálkozzunk azon a sötétségen ami sok ember fejében van. Sokszor hallok olyat, hogy "a buxi kcsg pedohil állat" .....
Na hát agyrém ez is, ha kiderül valakiről, hogy netán meleg, akkor azonnal megkapja a kcsg és a pedophil jelzőt is, de még mást is, egyszerűen horror.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!