Emberek! Mi baja az egyháznak, hát jobbat nem tud kitalálni? Ez nevetséges! Vajon tanítják, hogy hogyan kell ennyi sületlenséget összeh
Vajon tanítják, hogy hogyan kell ennyi sületlenséget összehozni ?
Miért kell mindent kiforgatni az értelméből, meg belelátni a gonsozt ? Nem nevetséges ez egy kicsit ?
"Az emberiséget egy különös kór sújtja, mely úgyszólván az egész világon elterjedt, és mérhetetlenül több áldozatot szed, mint a kommunizmus vagy a kapitalizmus szörnyűségei együttvéve. Szinte semmi sem állja útját, mert magát a betegséget csak másféle tünetekből észlelik, a "gyógyszeres kezelések" pedig tovább súlyosbítják a bajt...Ez a kór a rockzene - amely lényegében az 50-es évektől máig ható könnyűzene gyűjtőneve."
"A rock nem ártalmatlan időtöltés, hanem még a heroinnál is halálosabb kábítószer, amely megmérgezi fiataljaink életét" - írja megdöbbentően Bob Larson, fiatalokkal foglalkozó orvos.
Aki böngészni szeretne. Mi a véleményetek ? Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...
http://www.youtube.com/watch?v=D1Z2jaPN2dU
Meghallgattam ezt a számot, megyek templomot gyújtogatni, de még kiírtom a családom és megdugok egy kecskét...
Köszi a válaszokat.
Mi köze ehhez az Egyháznak? Egy orvos véleménye nem az egyházét tükrözi!
Én sem tartom igazi zenének a rockot,de a mostani divat még rosszabb! Csak zajongnak a hangszerekkel,minél hangosabban, mindenfél dallam stb.nélkül,ez pedig nem zene.
De azért nem tiltanám be.
Hát ezaz, mindenki ezt hiszi, hogy értelmetlen zajongás, meg az énekes egy tbc-s Darth Vederhez hasonlítható.Igen, léteznek ilyen együttesek, de nem kéne mindent egy kalap alá venni. De ez is egy vélemény.
Köszi nektek is.
Kérdező, a fogyelmedbe ajánlok egy filmet. Szerintem tetszeni fog:
"Én sem tartom igazi zenének a rockot"
Azért kíváncsi ennék rá, hogy miért is nem igazi zene?
Mi az ami még igazi zene és mi az, ami már nem?
Hogy definiálnád a zene fogalmát, amibe ez nem fér bele?
Hallottál már rockot, vagy csak hallottál róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!