Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Emberek! Mi baja az egyháznak,...

Emberek! Mi baja az egyháznak, hát jobbat nem tud kitalálni? Ez nevetséges! Vajon tanítják, hogy hogyan kell ennyi sületlenséget összeh

Figyelt kérdés

Vajon tanítják, hogy hogyan kell ennyi sületlenséget összehozni ?

Miért kell mindent kiforgatni az értelméből, meg belelátni a gonsozt ? Nem nevetséges ez egy kicsit ?

"Az emberiséget egy különös kór sújtja, mely úgyszólván az egész világon elterjedt, és mérhetetlenül több áldozatot szed, mint a kommunizmus vagy a kapitalizmus szörnyűségei együttvéve. Szinte semmi sem állja útját, mert magát a betegséget csak másféle tünetekből észlelik, a "gyógyszeres kezelések" pedig tovább súlyosbítják a bajt...Ez a kór a rockzene - amely lényegében az 50-es évektől máig ható könnyűzene gyűjtőneve."

"A rock nem ártalmatlan időtöltés, hanem még a heroinnál is halálosabb kábítószer, amely megmérgezi fiataljaink életét" - írja megdöbbentően Bob Larson, fiatalokkal foglalkozó orvos.

[link]

Aki böngészni szeretne. Mi a véleményetek ? Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...

2011. jan. 1. 18:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

AC/DC-ből AC7DC (Anti-Christ7Death to Christ - Antikrisztus7Halál Krisztusra), s ez egyértelműen jelzi a sátáni vonásokat, melyeket számaik is igazolnak: a Dirty Deeds Dopne Dirt Cheap, a Let There Be Rock és a Highway to Hell. A 7jel Thor isten szimbóluma, a rock'n'roll istenéé, aki nem más, mint a sátán.

AC/DC elektromosságot jelez ( nem vagyok műszaki zseni), teljesen véletleül kapta ezt a nevet, amikor a zenekar alapítói ránéztek egy varrógépre,és meglátták rajta.

Ez a jel elsősorban négy rockegyüttes nevében szerepel, ezek az AC7DC, a KI77, az ELECTRIC LIGHT ORCHE7TRA és a BLACK 7ABBATH.

Hehe, maga az S betű is sátáni, vicces :D

Hát ezért van köze az egyházhoz. Bocsi, gondoltam leírom neked, mert nem értetted a vonatkozásokat.

2011. jan. 1. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem hallottak a keresztény rockról.

Félreértés ne legyen, a rockot én sem szeretem.

2011. jan. 1. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Köszi kérdező, rég nevettem ilyen jót, mint ezen az íráson :D
2011. jan. 1. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Vááááá! Én ismertem olyan csajt, aki a rkat karizmatikus közösségébe járt, és totál bolond volt. Szobatársak voltunk. Az aláírásomból kikövetkeztette, hogy én vagyok az Antikrisztus. Tulajdonképpen vicces volt. Ők teljesen komolyan gondolják ezeket. :D
2011. jan. 3. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!