Emberek! Mi baja az egyháznak, hát jobbat nem tud kitalálni? Ez nevetséges! Vajon tanítják, hogy hogyan kell ennyi sületlenséget összeh
Vajon tanítják, hogy hogyan kell ennyi sületlenséget összehozni ?
Miért kell mindent kiforgatni az értelméből, meg belelátni a gonsozt ? Nem nevetséges ez egy kicsit ?
"Az emberiséget egy különös kór sújtja, mely úgyszólván az egész világon elterjedt, és mérhetetlenül több áldozatot szed, mint a kommunizmus vagy a kapitalizmus szörnyűségei együttvéve. Szinte semmi sem állja útját, mert magát a betegséget csak másféle tünetekből észlelik, a "gyógyszeres kezelések" pedig tovább súlyosbítják a bajt...Ez a kór a rockzene - amely lényegében az 50-es évektől máig ható könnyűzene gyűjtőneve."
"A rock nem ártalmatlan időtöltés, hanem még a heroinnál is halálosabb kábítószer, amely megmérgezi fiataljaink életét" - írja megdöbbentően Bob Larson, fiatalokkal foglalkozó orvos.
Aki böngészni szeretne. Mi a véleményetek ? Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...
AC/DC-ből AC7DC (Anti-Christ7Death to Christ - Antikrisztus7Halál Krisztusra), s ez egyértelműen jelzi a sátáni vonásokat, melyeket számaik is igazolnak: a Dirty Deeds Dopne Dirt Cheap, a Let There Be Rock és a Highway to Hell. A 7jel Thor isten szimbóluma, a rock'n'roll istenéé, aki nem más, mint a sátán.
AC/DC elektromosságot jelez ( nem vagyok műszaki zseni), teljesen véletleül kapta ezt a nevet, amikor a zenekar alapítói ránéztek egy varrógépre,és meglátták rajta.
Ez a jel elsősorban négy rockegyüttes nevében szerepel, ezek az AC7DC, a KI77, az ELECTRIC LIGHT ORCHE7TRA és a BLACK 7ABBATH.
Hehe, maga az S betű is sátáni, vicces :D
Hát ezért van köze az egyházhoz. Bocsi, gondoltam leírom neked, mert nem értetted a vonatkozásokat.
Ezek nem hallottak a keresztény rockról.
Félreértés ne legyen, a rockot én sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!