Nem nevetséges h Hunvald "luxus" autójából akarnak rendőrautókat venni? áááá ez kész komolyan .
Szerencsétlent eltették az útból alaposan, gondolom sokak érdekeit keresztezte, és most meg szítják a hangulatot ilyen baromságokkal, hogy a 6 milliós Peugeot egy luxus autó lenne, és most ebből hűde milyen rendőrautókat vesznek ... az ész megáll. Az a 6 millás autó lenne a fantasztikus luxusautó? Ezt megint olyan tök jó hangulatkeltés.
Sztetek nem nevetséges ez már?
Őszintén, kb hány és milyen rendőrautót fognak abból venni?
Na meg ugyan úgy vajon úgy mellékvágányon ebből a pénzből is mennyi fog eltűnni? Csak annyi különbséggel, hogy most más zsebébe megy majd a "pályázat" elbírálásából származó lóvé.
Hmm. Sok kisembernek egy Suzuki is luxusautó, de ettől függetlenül igazad van.
Hiába írta le a Totalcar, hogy alig érnek valamit azok az autók, sokak szerint a Blikk az illetékes autóügyben. :D
10:55-nem, nem erre gondoltam, hanem erre a cirkuszra, h úgy állítják ezt most be, mintha valami 200 millás autót eladnának és abból aztán hűde felszerelik a rendőrséget autókkal :-)
szal amolyan népámítás, na meg azért próbáljon meg valaki 6 millából luxus-autót venni ...
na de nem csak a hivatali Peugeotjáról volt szó? valahogy a többi nem volt a hírekben ...
amúgy az mennyit ér ?
na de másrészt, most gyanúsítottként eladják mindenét, amikor semmi ítélet nincs még? valahol ez is durva ...
most belegondolok h holnap lefizetnek egy csajszit, bemegy feljelenteni, h megerőszakoltam, engem előzetesbe tesznek, aztán meg eladják a lakásomat is a fejem fölül? szal félig nem is értem a dolgot ...
Én is úgy tudom, hogy a hivatali Peugeot-ról lehet csak szó!
A magántulajdonában levő kocsikhoz nem nyúlhatnak jogerős bírósági döntés nélkül!
A hivatali autóját túlzás "luxusautónak" feltüntetni, ennek az árából örülhetnek ha kapnak két -középkategóriás- Skodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!