Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Luxus a turórudi? Kinek, miért?

Luxus a turórudi? Kinek, miért?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdés kapcsán parázs vita alakult ki a fenti kérdésről, egyik oldal sem volt túl meggyőző, ezért felteszem így külön, eldöntendő kérdésként. Az vagy nem az? Kinek, miért? (Azért ide, mert nincs jobb ötletem.) ;o)
2009. szept. 30. 10:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
Luxus, mert a szervezetnek abszolút nincs rá szüksége és ráadásul mostanra még dárga is lett...
2009. szept. 30. 10:31
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

Drága,viszont az én szervezetemnek szüksége van rá:))

(egyébként van sokféle túrórudi,olcsóbb és drágább is,nemcsak a piros pöttyös)

2009. szept. 30. 10:45
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
egészen gyerekkorom óta minden napra jutott egy túrórudi... most 20 éves vagyok és még mindig igényelném, hisz ez az az édesség, amit szerintem sosem lehet megunni és nem is számított luxusnak...eddig :( eljutott a család arra az anyagi szintre, ahol a túrórudi már luxusnak számít, kb egy hete fogyott el az utolsó és azóta sem vett senki, mondván, örülnek, ha a kényeret meg tudják venni... ez nagyon szomorú :( de sajnos a válasz igen, mostmár luxusnak számít...
2009. szept. 30. 10:46
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
én nagyon szeretem a turo rudit de sajna legalàbb kétszer annyiba kerül mint az utànzatok, ràadàsul màr nem is magyar érdekeltségü (danone) szoval luxus.
2009. szept. 30. 10:46
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha a SZÜKSÉGES költségeidből már nem telik rá, mert az egész fizetést elviszi a többi, amit már nem tudsz lejjebb vinni, akkor abban az esetben luxus (értem ezalatt a lakásköltségeket, az alap táplálkozási költségeket, az alap ruházkodási és a kötelező munkahelyi költségeket - anyu pl. pedagógusként a fizetésének kb. a felét visszaviszi, mert nem kapnak kézhez semmit, az önkormányzattól nincs annyi támogatás, amennyi fedezné -, tehát azokat a költségeket, amik nem csökkenthetők tovább, mert kell ahhoz, hogy élj, legyen munkád, és fedél a fejed fölött, ne fázz télen, és tudj tisztálkodni).
2009. szept. 30. 10:50
 6/23 anonim ***** válasza:
60%
A pöttyös az igazi!
2009. szept. 30. 10:59
 7/23 anonim ***** válasza:
89%
Luxus,mert fogyókúrázok:) de egyébként mindig megveszem(a páromnak) de,csak a pöttyös az igazi!
2009. szept. 30. 11:10
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ismerősöm, aki azt mondta, hogy neki a fürdőszoba luxus. Ebből következik, hogy mindenkinek az a luxus, amit nem engedhet meg magának. Nekem nem lenne a túrórudi luxus, szerettem is, de már sajnos nem ehetem.
2009. szept. 30. 11:14
 9/23 A kérdező kommentje:
Mi a különbség az élvezeti cikk (nem szükséges az életben maradáshoz) és a luxuscikk között? Illetve akinek nem telik élvezeti cikkekre egyáltalán, az minden ilyenre automatikusan luxuscikként tekint?
2009. szept. 30. 11:21
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, vegyük az én példámat.

70.000 Ft bruttót keresek. Ez nettóban 50ezer valamennyi.

Albérlet elvisz 30ezer Ft-ot, mert nem egyedül vagyok, hanem 3-an (idegenek gyakorlatilag) bérlünk 1 lakást.

Lakásra gyűjtök, tehát a maximális megspórolható összeget teszem félre.

Havonta 10-15ezret költök a dolgaimra az albérleten felül.

Internetezni a szüleimhez járok.

A túrórudit én már nem tudnám megvenni minden napra.

2009. szept. 30. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!