Egy másik kérdés kapcsán parázs vita alakult ki a fenti kérdésről, egyik oldal sem volt túl meggyőző, ezért felteszem így külön, eldöntendő kérdésként. Az vagy nem az? Kinek, miért? (Azért ide, mert nincs jobb ötletem.) ;o)
A Túró Rudi Hungarikum, s a "piros pöttyös az igazi"! A Danone megvette a nevet, és a marcali üzemben szinte kizárólag ezt gyártják, de nem csomagolhatják piros pöttyösbe.
A classic piros pöttyöst a mai napig Mátészalkán gyártják, a holland Friesland cég vásárolta meg a tejüzemet.
2009. szept. 30. 13:38
12/23 anonim válasza:
Luxus bizony, mert itt nem kapni(Íreknél), csak ha magyar boltba boltba megveszem darabját 2 euróért!!!:(
2009. szept. 30. 13:41
13/23 anonim válasza:
az előző vagyok, a kérdésedre válaszolva: gyerekkoromban minden nap megettem egyet, ma már csak akkor veszem meg, ha meg akarom magamat jutalmazni... szóval inkább luxus már... bár igaz az is, hogy most már csak az Óriásban gondolkodom... Supersize me! :-)
2009. szept. 30. 13:42
14/23 anonim válasza:
Nem luxus, mert régen minden nap vettünk. Mára kinőttem belőle. Szerencsére annyira még nem szegényedtünk el, hogy ne tudnánk megvenni naponta 110 ft-ért.
2009. szept. 30. 17:35
15/23 anonim válasza:
de jól esne enni egyet :( de még 10 forint fölösleges pénz sincs a háznál...
2009. szept. 30. 17:39
16/23 anonim válasza:
Hát kinek mi a luxus. Egy olyan családban, ahol mondjuk 5-en élnek 70 ezer forintból, ott ez már luxus. Nálam ez az elérhető luxoshoz tartozik. Rosszul keresek, egyedülálló anya vagyok, de azért ha alkalmanként meg szeretnénk enni a gyerekkel egy-egy túrórudit, akkor megtehetjük. Mondjuk napi adagban valószínűleg nem futná rá, de nem is szeretném, ha a gyerekem minden nap édességet enne, mert az nem is egészséges.
2009. nov. 3. 15:31
17/23 anonim válasza:
Nekem nem luxus szerencsére, de talán még nagyobb szerencse, hogy nem is szeretem :P
2009. nov. 3. 16:35
18/23 anonim válasza:
Miért lenne luxus egy max. 200 forintos túrócsoki?
Az egy dolog, hogy valakinek nem sűrűn telik ennyire sem, de nem attól nevezik luxusnak, már bocsi.
2009. nov. 3. 17:00
19/23 anonim válasza:
Szia! Azt a kérdést én írtam ki. A kérdés az volt, hogy mennyit költ az ember ételre, ha nem eszik luxuscikkeket pl kólát, túrórudit. Erre kaptam a lecseszést, hogy a túró rudi nem luxus, és én hülye vagyok. És hiába magyaráztam hogy 1 túrórudi árából megveszek 6-8-10 kiflit, és pont ezért luxus, mert ennyi kifliből már reggelizik a család, a rudit meg vághatjuk 4 felé, valahogy nem lesz elég senkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!