Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez különleges?...

Szerintetek ez különleges? Sokat vagyok fiúkkal, többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akinek tudom hogy tetszek, de én csak barátként tekintek rá, illetve egyfajta oltalmazóként. Sokat vagyunk együtt, eljárunk éjszakánként, ő nagyon szeret engem azt mondja. Sokat alszok nála, mellette az egyszemélyes ágyban összeölelkezve alszunk. Nekem nem kell szex, neki kéne. Viszont én imádok náluk lenni, és vele aludni. Van, hogy az egész hétvégét náluk töltöm. Néha lelkibeteg leszek, olyankor is jól jön, ha pl megnyugtat. De néha rámmászik, vagyis próbálkozik, amit én utálok. Ha elmegyek szórakozni azt vele teszem, és gyakran jönnek a haverjai is akik szintén fiúk. Lány havrom nincs is. Van egy másik srác, akivel interneten dumálunk, telefonon, évente párszor lejön pestre. Nagyon szeret engem, és sokat törődik velem, pedig néha nagyon kibírhatatlan tudok lenni... Ha lejön pestre, akkor ő alszik velem. Egyébként senkitől se kell a szex. Sokszor azt hiszik, hogy járok egy fiúval, mert szeretek a kezükbe kapaszkodni, és ölelgetni őket, vagy ha ők ölelgetnek. Pedig járni sincs kedvem senkivel, bár pár órája azt mondtam "Neki" hogy járjunk, ő meg beleegyezett. De én ezt csak úgy mondtam, a köteléket akarom szorosabbá tenni kettőnk között.
2012. jún. 2. 16:55
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
de nekem szükségem van a kapcsolatokra, és ezek a fiúk nélkül elveszek...
2012. jún. 2. 17:49
 32/36 anonim ***** válasza:
orvosra van szükséged
2012. jún. 2. 17:50
 33/36 anonim ***** válasza:

"de nekem szükségem van a kapcsolatokra, és ezek a fiúk nélkül elveszek..."

Pont ezért kellene neked egy pszichiáter.

2012. jún. 2. 17:50
 34/36 anonim ***** válasza:
Így is elfogsz veszni, mert a pasiknak nem ez kell. Hidd el, ahogy lesz kapcsolatuk, te mész a süllyesztőbe. Nem lesz több aludjunk együtt, meg tipi-tapi. Persze barátnak megmaradhatsz, akivel hetente 1x 2x beszélgetnek, de ne számíts többre.
2012. jún. 2. 17:56
 35/36 anonim ***** válasza:

Te egy szeretetkurv@ vagy.

"Szeretetkurv@ az a nő vagy férfi, vagy nőnek, vagy férfinak látszó valaki, aki nem hisz önmagában, nem bízik önmagában, és az érzelmi konfliktusai terén kudarcot kudarcra halmoz. Ennek következtében az önbizalma jelentősen csökken, emiatt önmagára nem tud felnézni érzelmi szempontból, éppen ezért mindent megtesz... MINDENT, hogy szeressék őt. És akár a testét is képes odaadni, hogy szeretve legyen. Mert önmagára nem tud felnézni. A szeretetkurv@t mikor tudják hiteles nőként vagy férfiként kezelni? Megbecsülni, tisztelni?"

/Dr. Csernus Imre/

Bár Te még a tested nem adtad oda, de Csernus Doki is feltételesen beszél róla... Majd eljön az az idő, amikor odaadod a tested, hogy jobban szeretve legyél...

2012. jún. 4. 15:53
 36/36 anonim ***** válasza:
ezt a jelenséget pejoratívan szűzk*rvának nevezik amit csinálsz... egy barát nem fekszik/alszik a másikkal ha csak azt akarod h a barátod legyen akkor ne csinálj ilyet... ezt egy idő után megunja az ember azt vagy megdugnak szépen akaratod ellenére akár : D vagy pedig nem állnak veled szóba többet
2012. júl. 13. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!