Szerintetek ez különleges? Sokat vagyok fiúkkal, többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akinek tudom hogy tetszek, de én csak barátként tekintek rá, illetve egyfajta oltalmazóként. Sokat vagyunk együtt, eljárunk éjszakánként, ő nagyon szeret engem azt mondja. Sokat alszok nála, mellette az egyszemélyes ágyban összeölelkezve alszunk. Nekem nem kell szex, neki kéne. Viszont én imádok náluk lenni, és vele aludni. Van, hogy az egész hétvégét náluk töltöm. Néha lelkibeteg leszek, olyankor is jól jön, ha pl megnyugtat. De néha rámmászik, vagyis próbálkozik, amit én utálok. Ha elmegyek szórakozni azt vele teszem, és gyakran jönnek a haverjai is akik szintén fiúk. Lány havrom nincs is. Van egy másik srác, akivel interneten dumálunk, telefonon, évente párszor lejön pestre. Nagyon szeret engem, és sokat törődik velem, pedig néha nagyon kibírhatatlan tudok lenni... Ha lejön pestre, akkor ő alszik velem. Egyébként senkitől se kell a szex. Sokszor azt hiszik, hogy járok egy fiúval, mert szeretek a kezükbe kapaszkodni, és ölelgetni őket, vagy ha ők ölelgetnek. Pedig járni sincs kedvem senkivel, bár pár órája azt mondtam "Neki" hogy járjunk, ő meg beleegyezett. De én ezt csak úgy mondtam, a köteléket akarom szorosabbá tenni kettőnk között.2012. jún. 2. 16:55
21/36 A kérdező kommentje:
És félek, hogy ezt a fiút pont a "szexellenességem" miatt fogom elveszíteni. Félek vele tisztázni teljesen ezt a dolgot, mert lehet hogy akkor azt mondja, inkább ne aludjak mellette.
2012. jún. 2. 17:24
22/36 anonim válasza:
dióhéjban: nincsenek néha szorongásos félelmeid? félsz az intimitástól, mert nem érzed magad késznek rá (szerintem késznek éreznéd ha olyan ember lenne melletted akit szeretsz, szerelmes vagy belé és testileg is vonzódsz hozzá) szeretethiányos vagy (ez abból szűrhető le, hogy szükséged van rá, hogy 'szeretgessenek')nincsenek néha szorongásos félelmeid? és nem tudom mi van az apukáddal de lehet, hogy azzal kapcsolatban is van valami benned, szal elég sok lelki gondod lehet, szerintem mennj el e pszhiolóhushoz, beszélj vele nagyon sokat tudnak segíteni
23/36 A kérdező kommentje:
X2 srác gyakorlatilag a világon a legjobban ismer. A lelkinyavajáimat próbálja gyógyítgatni, meg a rossz viselkedésemen igazítani, és tanítani hogy hogyan bírkózzak meg pánikjaimmal. Szóval ő tuti nem fog elhagyni, és persze simán lehet barátnője mellettem, de most ő engem szeret, tudja hogy nem kívánom, szóval csak élvezi ha velem lehet, már alig várja. Persze róbálok mindenbe jó lenni, és szeretetet adni úgy, ahogy én tudok.
2012. jún. 2. 17:27
24/36 A kérdező kommentje:
Igen, a pszichológus jól jönne...
2012. jún. 2. 17:28
25/36 anonim válasza:
beszélj erről a szüleiddel, vagy valakivel ofő... akárki aki tud segíteni... és keressetek fel akkor egy pszihológust, nem kell tőlük megijedni, a keresztanyám is az, csak egy órát beszélgettek és ennyi... próbál a jó irányba terelni és ő talán jobban átlátja majd a lelki gondjaid
26/36 anonim válasza:
Amúgy te hány éves vagy kérdező?
kb 13-14 éves korig ez még normális, viszont az eléggé hátrányos, hoyg nem ismerted apukádat, pót apád sem volt? Volt férfi a családban amiben felnőttél?
27/36 anonim válasza:
Nem biztos, hogy mindennel meg lehet ám bírkózni van olyan, hogy érintésfóbia, azzal csak együttélni lehet, de vannak, és lesznek is olyanok amikor pár pillanatra percre órára, le tudod majd győzni, olyankor megszünik az ellenérzés.
Ehhez viszont nagyon kell azt az illetőt szeretned.
28/36 A kérdező kommentje:
Legyen elég annyi, hogy több vagyok jópár évvel, mint 14.
2012. jún. 2. 17:44
29/36 anonim válasza:
"Nem biztos, hogy mindennel meg lehet ám bírkózni van olyan, hogy érintésfóbia, azzal csak együttélni lehet,"
Ez meg milyen hülyeség már?! Ha akarja, és van segítsége, bárki legyőzheti.
30/36 anonim válasza:
Szerintem ez beteges, amit csinálsz. Hagyd békén a srácokat, akkor aludj velük, meg mássz rájuk, hogyha normális kapcsolatot akarsz, amiben szex is van. (bár frigidként kb. erre semmi esélyed) Mit csinálsz, hogyha lesz barátnőjük? Akkor is bemászol közéjük az ágyba, mert neked arra van szükséged? Keress fel egy orvost és kezeltesd ki magad, aztán ugorj neki megint ennek az egésznek normális fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!