Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez legjobb barátnő?

Szerintetek ez legjobb barátnő?

Figyelt kérdés
Van egy állítólagos legjobb barátnőm, akivel már 2. osztály óra LB-k vagyunk. Nemrég összebarátkozott a suliban egy másik csajjal, és mostanában 3-an szoktunk együtt lenni. Ha én lemaradok amikor sétálunk, sosem várnak meg, de amikor a másik lány marad le, egyből megáll, és mondja nekem, hogy várjuk meg. Suliban leültünk az udvaron a padra, és ők 2-en jól elszórakoztak, elvoltak, és meg a másik padon ültem, egyedül. Hozzám se szóltak, rám se néztek. Ha szónélkül elmentem volna, azt se vették volna észre. Teljesen kikészít. Szerintetek ez legjobb barátnő? Mit csináljak?

2012. jún. 1. 17:21
 1/8 anonim válasza:
Először is: Hanyadikos vagy?
2012. jún. 1. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a barátnőd, még szabad ember. Azt csinál, amit akar. Ha jó barátnő vagy, akkor ezt elfogadod. Ha nem vagy az, akkor balhézol.
2012. jún. 1. 17:37
 3/8 A kérdező kommentje:

S.K.H

7.

másik kommentelő

elfogadom. de minden nap ez megy. szó szerint (bocsi) lesz*rja a fejemet. mintha már nemis léteznék.

2012. jún. 1. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Ohh nyugi én ugyan fiú vagyok és gimis de ugyanezt láttam lezajlani a saját osztályomban a haverjaim között amikor jött egy új ilyen "vagány" srác, ez nem fog sokáig tartani előbb utóbb majd vmiben nem fognak egyet érteni aztán bámm, hidd el nekem még ha egy ideig jobban barátkozik ezzel a csajjal utána megint te leszel a Number One.
2012. jún. 1. 21:08
 5/8 anonim válasza:
velem is ez volt/van próbálj meg kicsit másokkal lenni akkor rájön hogy a hülye viselkedése miatt elveszthet téged ha nem akkor nem vagytok LB-k :(
2012. jún. 16. 17:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Már egyáltalán nem foglalkozok vele/velük. Voltam másokkal, és nem jött oda hozzám. Sőt, még elég durvákat hallottam vissza róluk, amit a hátam mögött mondtak másoknak.
2012. jún. 17. 12:46
 7/8 anonim válasza:
szerintem mondd meg a barátnődnek hogy úgy érzed hanyagol.
2012. jún. 24. 13:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki, de nem túlzottan érdekelte..:/
2012. jún. 24. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!