Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Történt már veletek olyan,...

Történt már veletek olyan, hogy egy nagyon jó, vagy legjobb barátotokat/barátnőtöket elvesztettétek?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Mit éltetek át? Hosszabb beszámolók is jöhetnek.

2012. máj. 11. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Többször is megtörtént, hogy az aktuális legjobb barátnő elköltözött, és soha többet nem láttam. Mindig nagyon rossz érzés volt, mert szerettük egymást, mégis otthagytak.
2012. máj. 11. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Még az idén történt. Gimis vagyok, a 4 legjobb barátnőmből 2 velem együtt jött ebbe a suliba. Nagyon jó osztályt kaptunk, én imádom őket. Az egyik legjobb barátnőm azonban túlságosan is jól összebarátkozott az egyik osztálytársunkkal. Már ott tartottunk, hogy reggelente mikor beértem a suliba, már nem is köszönt, meg sem kérdezte hogy miújság van velem, észre sem vette hogy ott vagyok, inkább az új LB-jével beszélgetett, röhögtek, stb. Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy ne barátkozzon új emberekkel, de azért már éreztem hogy hanyagol. Jobb esetben úgy az 5. óra tájékán mikor ÉN odamentem hogy meséljen már valamit, akkor beszéltünk 3 mondatot. De mondom, ez a jobbik eset mert állandóan együtt lógnak valahol a szünetekben. Itt lett már elegem, és megjegeztem hogy örülnék ha többet lennénk együtt, és figyeljen már oda rám is kicsit. Nos... egyik fülén be, másikon ki. Belefáradtam már, hogy folyton én törjem magam a barátságunkért. Az már csak hab a tortán, hogy miután már én sem mutattam felé nagyobb érdeklődést, oda sem jött, hogy megbeszéljük a dolgot, vagy csak megkérdezze mi bajom van (úgy hiszi azért "sértődtem meg" mert másokkal barátkozik...) 9 évig voltunk "legjobb" barátnők. Ha nem sírtam 1 hónapig, egy napot sem. Olyan depis lettem, hogy már anyámnak is elege lett belőlem. Nagyon megviselt a dolog, de már túl vagyok rajta. Olyan január környékén történhetett. Azóta a 2 nagy barátnő olyannyira függnek egymástól, hogy mindig kivonják magukat minden közösségi dologból így osztály szinten, csak ketten vannak, tiszta antiszociálisak lettek. És már másoknak is megvan róluk a véleménye. :)
2012. máj. 11. 18:08
 3/5 anonim válasza:
Nem történt velem ilyen,ugyanis nem volt legjobb barátnőm se barátom se soha.
2012. máj. 12. 10:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Az nem jó. De nem is bánod? Pedig egy ilyen társ az könnyen nélkülözhetetlenné tud válni.
2012. máj. 13. 11:34
 5/5 anonim válasza:
nem történt még..:) szerencsére ^^ mi 9 éve vagyunk LB-ék a barátnőmmel :) remélem ez nem szakad meg..sőt biztos vagyok benne *.* 
2012. máj. 19. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!