Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek már nem a legjobb...

Szerintetek már nem a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés

Van egy barinőm akivel egy pár hónapja legjobb barik vagyunk. Màr sajnos 2 hete nem találköztünk , mert messze lakunk egymától. Tegnap éppen nézegettem facebookon az üzifalát és láttam , h kiírta egy csjnak , h : szeretlek BFF <3<3<3<3<3<3

És ez nekem most olyan rosszul esett.. Mert ugye egy embernek nincs több legjobb barija : ( ? Vagy legalábbis szerintem nem... Meg írtam neki üzit is , h rég láttam meg , h hiányzik és ,h majd találhatnànk.. De nem írt vissza . Pedig meg szombaton írtam neki.Amúgy meg még előző héten dumaltam vele telon. Nemtudom. Mostanában azon gondolkozom , h màr az a másik csaj az Legjobb barija? Meg az a másik csaj mindig kiírja az üzifalára , h : szeretleeeeek <3<3 olyan jó volt ma...... : ////// : @ . Holnap találkozók vele.. nemakarok rákérdezni arra a másik csajra , mert az olyan izéség : / nemtudom mit tegyék. Még nyaklancunk is van .. Ami tudjátok ilyen kétféles ... Én hordom : ) nemtudom , h ő igen-e. : /// remlem igen. Létszi segítsetek. : ((( annyira rosszul esik , h lehet , h van neki egy másik legjobb barijaa : (((( (létszi normális valszokat)

:((

2012. máj. 7. 19:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok helyesírási hibàért.. Telorol nem könnyű írni : )
2012. máj. 7. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ej te nagyon tini vagy. Hátilyen ez a táávolság, lehet neked is kéne más ,,bari".
2012. máj. 7. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Téged is jobb lett volna lenyelni...
2012. máj. 7. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyenge kamu.
2012. máj. 7. 20:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Kössz a kedves válaszokat .____.
2012. máj. 8. 07:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Erre én csak azt mondom,hogy a távolság a probléma.A távolság miatt nem találkoztatok gondolom mostanában annyit..:SS és igenis,van barátságból féltékenység.Szerintem egy igazi barátnő van.Ilyen,hogy legjobb..ez furcsa kifejezés.Nekem is megvan a baráti sorrendem.Az igazi barátnőm itt lakik,ahol én,13 éve ismerjük egymást és barátnők is vagyunk,mindent tud rólam és én is róla.Teljesen őszinték vagyunk egymáshoz!A mostani középiskolában,ahova járok ott is vannak barátnőim.Van egy nagyon jó barátnőm,aki szintén tud rólam sok mindent,van még egy(akivel kb mostanában az a helyzet,mint neked azzal a lánnyal,akit leírtál),és van még egy,aki nem olyan jó,de elbeszélgetek vele is.:)

Neked lehet ez a lány a legjobb barátnőd,akiről írtál..de lehet,hogy neki te sosem számítottál annyit..tudom,hogy fáj.Vagy pedig lehet,hogy igen,sokat számítottál,de azért volt jobb barátnője is.

16/L

2012. máj. 8. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!