Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Annyira idegesít, a legjobb...

Annyira idegesít, a legjobb barátnőm. Hogy kezelnétek ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet,hogy szülinapja volt a barátnőmnek és nagyobb pénz összeghez jutott. Azóta másról nem beszél a suliban sem,mint,hogy mit vegyen. Telefont,esetleg új ruhákat vagy új laptopot,vagy menjen el belőle nyaralni?! Annyira idegesít már. Az elején még örültem,hogy boldog,na de olyan irritáló hallgatni,hogy azért majdnem elsírta magát,mert nem tud választani,hogy mire költse. Sok gyerek éhezik,meg semmije sincs,de neki ez a legnagyobb problémája. Az anyjának meg még anyák napjára sem vett semmit,mondván,hogy azt mondta az anyja,hogy ne pazarolja rá a pénzét....Mielőtt valaki azt mondaná,hogy az irigység miatt zavar,ez nem igaz,mert nekem is van saját pénzem,illetve ha valamire szükségem van megkapom. De! nem szórom a pénzt. Érdemes dolgokra költöm,és nem siránkozom,hogy mit vegyek belőle.A szüleimre is annyit költök amennyit csak tudok. Elnézést,hogy így kifakadtam,de senkinek nem mondtam ezt így ki,nem akarom kibeszélni a barátnőmet,mert fontos nekem ennek ellenére.

16l

2012. máj. 9. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Ha a legjobb bari nod akkor nem zavarna
2012. máj. 9. 20:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Azzal hogy ideirtad, mar ki is beszelted.

Nincs kinek elmondani? Dehogyisnem! Ott a legjobb barinod, neki mondd el, ha valami bant.

Sot, mivel a tema vele kapcsolatos igy meginkabb neki mondd el.

Volt egy baratnom (meg most is megvan), imadtuk egymast, de neha a falra masztam tole annyit beszelt.

Egyszer elvittem egy nagyon nivos kavezoba (en is meglepodtem milyen meno hely volt) leultem vele egy szelet sutemeny tarsasagaban es szepen elmondtam neki, hogy mi bant.

Ertelmesen nyugodtan vegig hallgatott es megigerte, hogy ezentul egy kicsit jobban odafigyel a locsogasara es ezutan megjobb baratnok lettunk mint eddig. (mostmar felnottunk de tartjuk a kapcsolatot es nagyon szeretjuk egymast es ez a beszelgetes csak jobban osszehozott minket!)

2012. máj. 9. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!