Sajnos elvesztettem a legjobb barátnőimet, sos? (többi lent)
Most megyek középiskolába.Szerintetek van esély rá,hogy ott tényleg megtalálom az igazi legjobb barátnőm/im?
14.L / 8. osztály /
Mindig van arra esély, hogy az ember kedves, rendes, normális, empatikus, stb. legyen, és ez által barátokat szerezzen.
Rajtad áll, hogy észreveszed és kihasználod-e a felkínálkozó barátságokat.
Ha félénkebb vagy, válassz olyat, aki úgymond nem csapódott még sehová, aki szintén barátnőre vár.
Egyébként a középiskola első napján mindenki szorong egy kicsit, hogy na vajon milyenek lesznek a többiek, hogy éli túl az első napot, stb. Aztán belejön mindenki. :)
Úgy kell hozzá állni, hogy azok lesznek a legszebb évek. :)
Köszönöm szépen!:) Remélem azért belerázódom majd a középiskolai életbe,aztán rátalálok arra az emberre,akit érdekel az ízlésem,a stílusom,és önmagamért szeret!:)
Persze a többiek véleményét is szívesen várom:)
Biztos hogy találsz valakit,aki magadért fog szeretni. A középiskola tuti tele van új lehetőségekkel, ahol újra bizonyíthatsz,sőt változtathatsz is magadon ha úgy tetszik. Bár szerintem ez a legjobb barátnő dolog csak egyszer történik meg az életben,ha már elveszítesz valakit és újat szerzel nem biztos hogy ugyanaz lesz. De fel a fejjel, reménykedj és sikerülni fog. Ja és legyél mindenkivel nyitott.
Amúgy mi történt az előző legjobb barátnőddel?
14/l
Köszönöm a válaszokat,meg a bíztatást,nagyon félek az új sulitól,meg hogy hogy fogadnak.
Hát,valahogy nem ugyanaz volt az érdeklődési körünk,kiszorítottnak éreztem magam néha.Egy kicsit eltávolodtam tőlük,aminek ez lett a vége.:( Én még mindig ugyanúgy gondolok rájuk,viszont ők már nem. Nagyon sajnálom,mert ők mindig megértettek engem...
Válaszokat szívesen várok még.:)
Én most vagyok 9.-es, és én is izgultam kicsit, de szerencsére nekünk volt suli előtt pár nappal Gólyatábor, ahol megismerkedhettünk az új környezettel,tanárokkal, osztálytársakkal. Ez könnyített a dolgon, volt külön kommunikációs foglalkozás is, ahol jobban megismerhettük egymást.
Szerintem biztos találsz majd jó barátokat, de vigyázz,mert a "legjobb barátnőből" is válhat ellenség!
Értem,nem tudom hogy nálunk lesz-e gólyatábor.
Remélem rátalálok az LB-mre:)) Köszönöm szépen!:)
Még írhattok.;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!