Mitörtént az emo stílussal?
semmi. én is emo vagyok. figyelj a jelekre. ha valaki ismeri a jeleket könnyű emokra találni. én például minden nap fekete hajpántot veszek fel amin van egy fekete masni. ezt a hajpántot direkt úgy veszem fel, hogy ha akarom a frufrum a szembe van, de általában elfésülöm. nem túl feltűnő, de észrevehető.
ja és még valami: az emok legtöbbje azért lesz öngyilkos, mert vagy családi problémák vannak amiket nem tud elviselni, van az antiemok annyira piszkálják, hogy depis lesz.
A fekete hajpánt mire jó?
A szembe fésült haj mire jó?
Jaa, van hajpántod == emo vagy.
Emo életérzés == "emo vagyok, te meg nem érted ezt"
nagyon sok mondani valója volt, és van még most is. Jó...manapság már nincs annyi követője a stílusnak, mint régen, de attól még vagyunk néhányan. KÜlönben lehet, h azért is, mert egy csomóan csak pózolnak, meg minden....sajnos. Ja...meg nem tűnt el teljesen, még elég sokan vagyunk. legalábbis én sok emost ismerek..:PP
remélem segítetem vmennyit :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!