Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok szomorúan nézem hogy...

Lányok szomorúan nézem hogy azért ítélitek el a cigány srácokat mert azok, kedves válaszolók nektek van bajotok a cigányokkal?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 17:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

19-es vagyok:

természetesen én is őket sajnálom mindenek előtt, hisz ők az áldozatok, nem a cigányok. Azzal együtt, amit a közénk tartozó cigány-magyarokról (többségi életvitelű, normális emberekről) mondtam, semmi nem tud megállítani abban, hogy hozzájáruljak a cigánykérdés nemzetbiztonsági súlyát nem ismerők - vagy azzal szemben közömbösek - felvilágosításához ill. felrázásához.

2012. máj. 31. 11:10
 22/24 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező: A kérdésedben, és a hozzászólásaid többségében megfigyelhető, hogy a gondolataidat nem tudod helyesen, egy értelmes kerek egész mondatba foglalni. Lehet, hogy a Magyar lányok ezért nem szeretnének cigány barátot? Vagy talán attól félnek, hogy megverik, meglopják, megerőszakolják őket? Ugyan… biztosan nem, ezek csak csúnya rásszistá csajék.
2012. máj. 31. 20:40
 23/24 anonim válasza:
Szerintem minden ilyen kérdésnél az elsőnek annak kéne lennie, hogy végig gondolod, hogy mitől cigány valaki.... Az én személyes álláspontom a dologról, hogy nem a genetika számít hanem a viselkedés. Én azokat hívom cigányoknak akik a mindenki által ismert sztereotipiák szerint viselkednek most nem sorolnám és innentől mindegy pl a bőr szín. Ha valaki cigányszármazású, de kulturált, a társadalomba beilleszkedik dolgozik stb akkor előítéletnek nincs helye.
2012. máj. 31. 22:11
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem viselkednétek állatokként - szó szerint! - és ha nem élősködnétek, rabolnátok, meg vernétek meg embereket az utolsó párszáz forintjukért, a kutyát sem érdekelnétek.

Nem a színetekkel van a baj, hanem az életstílusotokkal, amin b*sztok változtatni.

2012. máj. 31. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!