Lányok szomorúan nézem hogy azért ítélitek el a cigány srácokat mert azok, kedves válaszolók nektek van bajotok a cigányokkal?
Ja és még első vagyok megint. Cigányok törtek be hozzánk kétszer is, aztán még ők voltak felháborodva, és fenyegetőztek, hogy megdobálnak féltéglával.
Ami pedig a kinézetet illeti: nekem még egy cigány sem tetszett kinézetre (lányok között talán van egy-kettő aki igen). Erről nem tehet az ember és semmi köze ahhoz, hogy cigány. Például a négerek vagy a kínaiak sem tetszenek kinézetre. Az a baj, hogy annyira nagy többsége rossz a cigányoknak hogy nem várhatod azt, hogy majd eleve jó képpel álljanak hozzád.
16-os vagyok:
még annyit: őszintén sajnálok minden jóravaló, értékes cigány embert - mert hogyne volna olyan is! - ha bizalmatlansággal találkozik többségi részről (holott, mint becsületes "pógár", ő is a többséghez tartozik). Sajnos, a deviáns életformára tömegesen berendezkedettek miatt, akikről a többség tapasztalati ítéletet alkot, sokszor vele bánnak igazságtalanul. Szomorú ez, de társadalom-lélektani alapokról - érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!