Mit szólsz hozzá, hogy Magyarországon minden TAXI színe egyforma lesz?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 08:12
1/9 anonim válasza:
Ha a szolgáltatás színvonala és a tarifa is egyforma lesz, akkor már teljesen mindegy, hogy a kocsi színe milyen. Ha csak esetenként ülsz taxiba, teljesen mindegy. Ha viszont rendszeresen utazol vele, akkor már úgyis van egy általad megszokott, "bejáratott" taxisod. Lényegtelen, hogy milyen színű a kocsija.
2/9 anonim válasza:
Marhára meg fogja változtatni az életemet.Legutoljára 2008-ban ültem taxiban.
3/9 anonim válasza:
Semmit, mert semmilyen érdemleges hatása nem lesz az életemre, eddig talán 2-3-szor ültem taxiba. Bár állítólag az új változatásokat (sárga szín, gps,kártyaleolvasó) a taxisoknak önerőből kell fedezniük, ami kihathat majd az árakra is, talán lesz is belőle egy jó kis áremelés.
4/9 anonim válasza:
Remélem rózsaszín-lila kockás lesz. ☺
5/9 anonim válasza:
Magyarország jelképe lehet, emlékezetes maradhat a turisták szemében. Van hasonló példa más országokban.
6/9 anonim válasza:
Állítólag visszajön a régi fekete-fehér kockás taxi.
7/9 anonim válasza:
Romániában is kötelező a taxiknak legalább a tetejét sárgára festeni. Néhány autó elég furcsán néz ki így, viszont szerintem hasznos, messziről ki tudod szúrni a taxit.
8/9 anonim válasza:
Én ezt nem tartom rossz ötletnek, rendezettebb összképet mutat így. És valóban, egy külföldi könnyebben észreveszi, megjegyzi, hogy melyik a taxi, ha egyformán néznek ki. Mindig is irigyeltem a New Yorki sárga taxikat, vagy a Londoni feketéket :)
9/9 anonim válasza:
Utolsó hozzászólók, látom nektek nem elég a nagy világitó taxilámpa a tetejükön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!