Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak Magyarországon káromkodna...

Csak Magyarországon káromkodnak ennyit a fiatalok?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, nem. A kulturált és jőérzésű emberekkel teli Olaszországban a legfiatalabbak kb. ugyanennyit káromkodnak; még aggasztóbb, hogy a triviális fordulatok a médiában is "polgárjogot" nyertek:(((
2012. máj. 23. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Svájcban élek, dél és kettő óra között az iskolákban (és a munkahelyeken is) ebédszünet van, a kölykök kiözönlenek az utcára, hát csak úgy röpködnek a "f.aszok és b.azdmegek", öröm hallgatni. :(
2012. máj. 23. 13:40
 3/10 Vree ***** válasza:
100%
Minden országban a fiatalok káromkodnak a legtöbbet.
2012. máj. 23. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem. Szinte mindenhol káromkodnak. Én Németországban dolgoztam 3 évig ott csak úgy mondták a magukét még jobban is mint itt nálunk. Sajnos ez van, és valóban a fiatalok káromkodnak többet. Persze azt nem tagadom hogy én nem szoktam, mert igen is szoktam csak én tudom tartani magam hogy mikor mit mondjak meg kinek, nem úgy hogy spontán káromkodok.
2012. máj. 23. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden országban sokat káromkodnak a fiatalok.Ez mindig is így volt.
2012. máj. 23. 15:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Írországban sem lehet mást hallani, csak az "F" word-öt :D
2012. máj. 28. 12:09
 7/10 anonim válasza:
Itt nem is az a lényeg, hogy ki káromkodik a legtöbbet, hanem, hogy a magyar nyelvben vannak a legcifrábbak és nekünk van a leghosszabb skála az olyan szavakból. Ha már majdnem fél órán keresztül lehet káromkodni magyarul úgy, hogy egyszer nem ismétled magad, az azért szerintem nem érdem... :/
2012. máj. 30. 10:38
 8/10 anonim válasza:
Sajnos nem , én Romániába élek , és a magyar fiatalok egyfolytába káromkodnak . De nem csak a magyar fiatalok , a román fiatalok szájából is csak úgy röpködnek a csúnya szavak . Még az ismerőseimre is rá kell szóljak, hogy egy kicsit szebben fogalmazzanak.
2012. máj. 30. 15:53
 9/10 zsoltiika válasza:

Sajnos én is azt kell mondja hogy a Románok dényleg (bocsi hogy ha rosszul irom)többet káronkodnak

Azért mondom mert bankokban,korházakban,10 emeletes lakásokban hallottam hogy káronkodnak

2012. jún. 2. 17:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Az arab karomkodas is cifra! Egyebkent meg minden orszagban a fiatalabb generecio karomkodik a legtobbet.;)
2012. jún. 20. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!