Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan van ennyi pénze Magyaro...

Honnan van ennyi pénze Magyarországon sok mai tizen-huszonéves fiatalnak?

Figyelt kérdés

Cigi, pia, energiaital, belépők, mobil számla/új

készülék mindig, márkás ruhák, cipő, ilyen-olyan

samponok, dezodorok, egyeseknek kocsikázás, motorozás,

benzin, kondibérlet, fehérjepor, egyéb tápkieg.

szerek. stbstbstb.. Úgy hogy többségük semmit nem

dolgozik, csak tanul(?), lóg, szórakozik és költ. Nekem

ez nagyon kevés ideig működne, úgy is hogy van egy

minimális bevételem, de szinte vegetál az egész család

és én is. Szinte nem is veszek semmit, nem járok sehová, pedig szeretnék stb. Hogyan csinálják? :O

2012. ápr. 28. 18:47
1 2
 1/13 anonim válasza:
80%
Az Ősök pénzéből semmi sem drága.
2012. ápr. 28. 18:55
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Azért ez nagyon nincs így mindenkinél. De az elsőnek igaza van.
2012. ápr. 28. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést, hogy-hogy honnan van pénzük, ha még tanulnak? Nyilvánvalóan a szüleik adnak nekik.
2012. ápr. 28. 19:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Jól látod! De azért látod csak ezt, mert akinek nem futja ilyesmire, az otthon marad, mivel nincs feleslegesen költhető pénze!
2012. ápr. 28. 19:28
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Mivel tanulok, igy eltartjak oket, ezek pedig a szulok! VAloban elgondolkoztatott mar engem is, de mivel ismerek "szegeny", szerencsetlen szuloket, akik mindig anyagi gondokkal kuszkodnek, hiszen elmondjak, vagy panaszoljak ezt, s aztan jon a "gyerek", akinek 2 mobil, lapto, szorakozas, divatos ruha stb., ennyit a szuloknek az anyagi gondjarol, hiszen csak osztani nem tanult meg!
2012. ápr. 28. 19:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Én cigit pl. az összegyűjtött zsebpénzemből veszek. Napi 200-300 forintot kapok, pár nap alatt kijön egy doboz cigi.
2012. ápr. 28. 20:03
 7/13 anonim ***** válasza:

A szüleiktől kapják a pénzt.

"szinte vegetál az egész család és én is"

A legtöbb család azonban nem.

2012. ápr. 28. 20:23
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Jó nekik.Én mindig 500 meg 1000 ft-okból buliztam pár éve.
2012. ápr. 28. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Az ősöket lejmolják.
2012. ápr. 28. 21:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem sosem voltak ilyen nagy igényeim mint: vadiúj telefon, márkás ruhák stb. Ami kellett mindig megvolt, mint egy rendes, átlagos családnál.

Most vagyok végzős egy szakmával, a cégtől kapok most 14 ezret havonta. Ebből finanszírozom a benzin árát meg ami kell a motoromhoz =)

Az első motoromért is 2 hónapot dolgoztam nyáron, 2 hét nyári szünetem volt talán. Utána azt eladtam és azt a havi pénzt gyűjtögetem még hozzá és megvettem a mostanit. Szóval én összespóroltam, gyűjtögettem megdolgoztam azért amim van, amin ülök :D

(19f)

2012. ápr. 29. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!