Honnan van ennyi pénze Magyarországon sok mai tizen-huszonéves fiatalnak?
Cigi, pia, energiaital, belépők, mobil számla/új
készülék mindig, márkás ruhák, cipő, ilyen-olyan
samponok, dezodorok, egyeseknek kocsikázás, motorozás,
benzin, kondibérlet, fehérjepor, egyéb tápkieg.
szerek. stbstbstb.. Úgy hogy többségük semmit nem
dolgozik, csak tanul(?), lóg, szórakozik és költ. Nekem
ez nagyon kevés ideig működne, úgy is hogy van egy
minimális bevételem, de szinte vegetál az egész család
és én is. Szinte nem is veszek semmit, nem járok sehová, pedig szeretnék stb. Hogyan csinálják? :O
Akik így ének azoknak nyilván a szülei megengedhetik. Nyilván nem adnának pénzt ezekre a szülők ha nem lenne miből. Ha valakinek van egy lakása/háza, nincs hitele, egy vagy két gyerek van, mindkét szülőnek jó állása van akkor megengedhetik hogy a gyerekeket elkényeztessék. Az már más dolog hogy a gyerek ezzel visszaél és élősködni kezd, majd később elvárja mástól hogy eltartsa őt.
És vannak néhányan akik nem akarnak kilógni a sorból és pl nem esznek hogy legyen pénz cigire vagy ruhára
Én a márkás ruhákat a szabadkai piacon vettem és kb annyiba került mint a kínai noname.
Az új telefonra az ösztöndíjamból és a karácsonyi pénzből futotta.
A robogómat az egész éves ösztöndíjamból vettem.
Bulizni 2-4 hetente járok.
21F
Aki kondizik, szedi a fehérjét stb azt biztos a szülei nyomatják pénzzel mert ez drága sport. Nekem nem menne anyagilag mert az egész havi ösztöndíjam is kevés lenne hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!