Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt iskolában roma barátod?

Baranyi kálmanné kérdése:

Volt iskolában roma barátod?

Figyelt kérdés
MILYEN volt a kapcsolatotok
2009. jún. 30. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

igen, mindegyik iskolában volt roma barátom... ált suliban egy lány, akit egyszer meg is sértettem, mert annyira elfeledkeztem róla, hogy ő roma, h előtte kezdtem el a büdös cigányokról beszélni, ő meg magára vette, pedig épp azért feledkeztem el róla, hogy ő is az, mert annyira kivétel volt

gimiben volt egy lány, akihez hasonlóval még életemben nem találkoztam, a magyarok között sem, akkora a szíve és úgy tele van szeretettel az emberek felé, ami nagyon ritka, ő volt akkoriban a legjobb barátnőm és az ő unokatestvérével is sokat barátkoztunk, mindketten nagyon rendesek és aranyosak voltak

most pedig az egyetemen két roma csoporttársam is van és a legjobb barátnőim közé sorolom őket, mindig segítőkészek és önzetlenek és sokkal jobban tanulnak, mint én, pedig igyekszem és állítólag jó agyam is van...de a páromnak is vannak roma haverjai, minimum kettő, akik a saját fajtájukat is képesek lennének bántani, ha minket kell megvédeni

2009. jún. 30. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
törjön le a keze aki lepontoz!!!!!!!!kérdeztek én válaszoltam nem értem mire jo ez ??it éli ki magát az illetö?
2009. jún. 30. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Gimnáziumban volt egy roma lány osztálytársam, nagyon jóban voltunk, együtt jártunk koncertre meg mindenfelé, nagyon aranyos lány volt. Később átmentem szakmunkásba, ott is volt egy roma lány osztálytársam (illetve kettő, de az egyik átment estire), nagyon bírtam a csajt, olyan kis tipikus lökött csajszi volt.
2009. jún. 30. 14:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Gimiben volt egy cigány barátnőm, két évig járt velünk. Nála normálisabb lányt nem is ismertem az osztályban... Igazi jó barátnőm volt, minden titkunkat megosztottuk egymással, együtt tanultunk, egy padban ültünk.

Aztán második végén elment egy másik gimibe, mert volt az osztályban három kopaszfejű hungarista, akik állandóan alázták, büdöscigányozták (holott normális körülmények között éltek, a szülei érettségizett emberek voltak, és a testvérei közül többen egyetemet végeztek). Egy idő után nem bírta elviselni, hogy pusztán a bőrszíne miatt bántják, ígyiskolát váltott. Én utána is kapcsolatban maradtam vele, azóta a második diplomáját csinálja, emellett van egy tündéri kislánya, biztos egzisztenciája.

Hogy kivétel lenne? Akkor ezek szerint én csak kivételes cigányokat ismerek, mert ahány cigány ismerősöm van, rosszat nem tudok róluk mondani.

2009. jún. 30. 14:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Én nem ponzozok le senkit ,sőt nagyon őrűlők a válaszoknak,és a véleményeknek.
2009. jún. 30. 14:15
 16/17 A kérdező kommentje:
További válaszokat várok ,igen is lehet cigány és magyar barátság.Eddig válaszokat nagyon széppen kőszénőm.
2009. júl. 1. 07:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy lány, igaz barátnak nevezném.
2011. jún. 22. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!