Milyen lehetőségeim vannak egy ilyen szomszéddal szemben?
Előre is bocsi, hosszú lesz. Tavaly egy kis foltban leáztattuk az alattunk lakót. Bejelentettük a biztosítónak, kifizette őt is, minket is. Hozzáteszem, ő azt írta bele, hogy az egész szobája leázott, de mindegy, kapott rápénzt. Mi megszüntettük a szivárgást. Utána 3x eljátszottuk, hogy szerinte folyik még valami, mert vizes a fala. A fal nem volt vizes! 3 különböző szerelőt hívunk saját költségen, és mind a 3 megállapította, hogy nálunk nincs szivárgás. Az alsó lakó nem festett ki, mert azt mondja, addig nem festet k, míg el nem tűnik a folt. Szerinte a folt azt jelenti, hogy szivárgás van. nem érti meg, hogy a folt csak kiszárad, de el nem tűnik. Eleinte nem foglalkoztunk vele, de mostanában minden héten patáliát akar csapni emiatt, hogy mi nem csináltattuk meg stb. Volt, hogy kiosztottam, az se segített. Már betelt a pohár! Itt mocskolódik, de ő nem festet ki amíg nem tűnik el a folt! Nálunk tényleg nincs szivárgás, ez 100%!
Fordultam a közös képviselőhöz, hogy segítsen pontot tenni a dolog végére, de vagy fél az alsó szomszédunk szájától vagy félti a "barátságukat" (mert vminnyre azok).
Azt mondja ne foglalkozzak vele, meg ne vegyem komolyan stb.
De engem már akkor is zavar! minden áldott héten veszekedést kezdeményez, igaz én már csak megyek tovább.
Most arra gondoltam, hogy bemegyek a biztosítóhoz, és elmondom a szitut, meg hogy ő nem festett ki, hátha ránéznek. Bár nem tudom, foglalkoznak-e vele.
Vmi egyéb ötlet?
Szia!
Ha jól értem a szomszédodat bizonyos szinten zokninak tartod!
Ha ez így van,neked nem fontos,hogy az ő megnyilvánulásait magadra vedd!
Süsse ki azokat saját magában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!