Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak itt straight edge emberek?

Vannak itt straight edge emberek?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hozzátok, straight edgerek, hogy miért, és minek hatására választottátok ezt az életmódot? Írjatok bátran ;) (tudom, hogy van már ilyen kérdés, én tettem fel, de úgy érzem rossz kategóriába került)

2012. máj. 25. 23:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Én igazából ezelőtt nem hallottam erről, és nem is tartom magam ennyire csökönyösen elszántnak. Egyszerűen csak azt mondom, hogy szerintem ez a normális, és ha azt gondolja valaki hogy ettől érzi bárki menőnek magát, az egyáltalán nem tudja hogy miről van itt szó.

Nem kell ezt olyan komolyan venni.

Ja és egy kérdés azoknak akik szétcsapják az életüket: Ti talán attól érzitek magatokat menőnek, hogy káros életmódot folytattok? Én azt gondolom az ilyenek a legostobább emberek, hogy egy kis élvezetért képesek bármit erkölcstelenül csinálni. Azt mindenki maga dönti el hogy mit kezd az életével, de itt élünk egy földön és a környezetünkre igenis oda kel figyelni.

Én szeretnék sokáig és egészségesen élni, szeretném ismerni minimum az unokáimat, és szeretnék szép és egészséges környezetet rájuk hagyni, amilyenhez ugyanolyan joguk van, mint nekünk volt mikor megszülettünk.

Nincs ebben semmi extrém...

2012. máj. 26. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Figyu én környezetvédelmet tanulok az egyetemen, és tanárostul mindenestül mindenki szeret inni. Ez nem azt jelenti hogy minden nap árokban alszunk, nektek se tudom miért esik nehezetekre társaságban bedobni pár sört egy lazább beszélgetés közben. Most ennek mi köze a környezetvédelemhez? Különben meg pl. csehországban vesekőre írnak fel receptként sört vagy nézd meg a jägerben hányféle gyógynövény van. Nagypapámat meg ismerem, sokat vagyunk együtt, fiatal és mindig is szerette az alkoholt.
2012. máj. 26. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Kristóf:

Szerintem senki nem állította hogy a piának köze van a környezetvédelemhez. És szerintem itt a kutya sem támadta azt aki iszik, szóval nem értem te mért támadod azt aki mást gondol erről. És azt sem mondta senki hogy nem lehet pozitív hatása a sörnek pl.

Másoknak: Én nem vagyok straight edge, csak minden illik rám ebből, és ezért nem tudom hogy ők az erkölcsösség alatt mit értenek, én szeretem a szexet, ennek semmi köze nincs ehhez. (4. voltam)

2012. máj. 26. 16:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja és Kristóf, az ezelőtti válaszodra reagálva: tudod nekem nincs herém és nem kell beállnom semmilyen mozgalomba, hogy tudjam ki vagyok.
2012. máj. 26. 16:35
 15/17 A kérdező kommentje:

Wow, látom szép kis vita alakult ki itt :)

Jómagam nem nagyon követem ezt az életvitelt (bár egy-két aspektusát igen, pl. dohányzást, drogozást én is inkább kihagyom az életemből :D ), de marhára tudom becsülni a straight edge embereket az elhatározásuk miatt (akkor is, ha nem hívják magukat sXe-nek). Szerintem ez ugyanolyan jellegű döntés, mint mikor valaki elhatározza, hogy vegetáriánus lesz, úgyhogy én teljes mértékben tisztelem az ilyen embereket, és hajrá! :)

2012. máj. 27. 16:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én az vagyok, most a nyers vegán étkezés próbaidőn van:) Azért döntöttem így, mert nem egy ismerősömet láttam szétmenni, akik úgy éltek, mint én

16L

2012. jún. 8. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Kívánok nektek egy alkoholista apát, és egy drogba menekült legjobb barátot! ;););) Utána meggondoljátok magatokat, gyökerek. Egyszer éltek. Pff, a legszarabb duma, ami létezhet.
2012. aug. 1. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!