Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak itt straight edge emberek?

Vannak itt straight edge emberek?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hozzátok, straight edgerek, hogy miért, és minek hatására választottátok ezt az életmódot? Írjatok bátran ;) (tudom, hogy van már ilyen kérdés, én tettem fel, de úgy érzem rossz kategóriába került)

2012. máj. 25. 23:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez nem választás kérdése, van aki természetéből fakadóan ilyen. Ugyanaz a tudatállapot elérhető rásegítés nélkül is.
2012. máj. 25. 23:39
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nincsennek
2012. máj. 25. 23:53
 3/17 anonim válasza:
0%
mit jelent ez?
2012. máj. 26. 00:01
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Utánanéztem mi ez, ezek szerint én straight edge vagyok, bár eddig nem tudtam róla. :D

Én azért nem iszok, nem dohányzok, nem drogozok mert egészségtelenek, és nem károsítom velük magamat. Ezenkívül vegán vagyok, sőt a nyers vegán étkezést próbálom megvalósítani, ezt is azért, mert ez az egészséges, illetve állatbaráti szeretetből. A környezetvédelem azért fontos, mert itt élünk a Földön, nekem ezek annyira magától értetődőek. Mondjuk az erkölcsös élet alatt nem tudom mit értenek a mozgalom tagjai, nekem az a filozófiám, hogy a szeretet a legfontosabb, mindent ezen keresztül látok.

2012. máj. 26. 00:26
 5/17 anonim ***** válasza:
62%
2012. máj. 26. 00:27
 6/17 anonim ***** válasza:

Egy jó erkölcsű, értelmes ember az ösztönösen figyel az egészségére és a környezetére. Persze neveltetés kérdése is...

Az biztos, hogy én nem "választottam", hanem így tartom természetesnek és normálisnak.

2012. máj. 26. 00:31
 7/17 anonim válasza:
22%
ez szélsőséges életvitel. ti nem is szexeltek?
2012. máj. 26. 01:55
 8/17 anonim ***** válasza:
Én biztos nem lennék ilyen.Bár a vegán kívül most minden illik rám.
2012. máj. 26. 08:08
 9/17 anonim ***** válasza:
13%

szerintem ezt a bal***oknak találták ki, hogy azt higyjék ők is valakik. Gondolom a hereverés az megy. egész nap.

egyszer élsz!!

2012. máj. 26. 10:44
 10/17 anonim ***** válasza:
Ja, egyszer élsz, pont ezért nem kéne szétcsapnod magad.
2012. máj. 26. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!