Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki szociális fóbiában szenved...

Aki szociális fóbiában szenved és depressziós annak mért kell dolgoznia és mért kell egy ilyen antiszociális személynek emberek közé menni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 25. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Azért csibebubám, mert a többiek nem fogják a segélyedet összedobni, anélkül viszont felfordulnál. Még egyszerűbben: te nem dolgoz, te nem eszik. Érted?
2012. máj. 25. 11:10
 2/9 A kérdező kommentje:
érteni.Tyúkanyóm.Itt a bibi a viselkedésben van tudja.Aki ideg öszeroppanáson esett át az bátran nevezhető bolondnak és egy ilyen embernek szanatóriumban van a helye nem normális emberek között.hogy tudna már beilleszkedni?
2012. máj. 25. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Ugyan. Én is kaptam már idegösszeomlást, mégis emberek közé bírok menni. Komolyan azért kéne szanatóriumba zárni, mert egyszer kikészültem? Ettől még nem leszek antiszociális.

Különben vannak olyan munkakörök, ahol nem kell emberek közé menni. Az egyik fejlesztőnk például valóban orvosi értelemben véve antiszociális volt. No para, dolgozott otthonról, és kész. Na persze ehhez tanulni kell..

2012. máj. 25. 11:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Aki tehát ilyen jellem,az kiabálja ki ezt magáról azért,hogy egyáltalán megértsék és azért is hogy félre ne értsék?
2012. máj. 25. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért, mert a magánytól rosszabb lesz az állapota,

ellenben (megfelelő) emberek között sokat javulhat.

Azt én sem gondolom, hogy mondjuk almaválogatás közben a környező asszonyoktól jobb lehet a helyzet, attól engem is mentsen...

2012. máj. 25. 12:09
 6/9 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Az ilyen embernek inkább fogd meg a kezét és mutasd meg,hogy szerinted mi a követendő minta!

A szanatóriumokból alig jön ki gyógyult ember!

Néha még az ott dolgozó orvosok is befekszenek egy kis rehabra!

2012. máj. 25. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Mert neki is meg kell élnie valamiből és a segély se valami eget verő. Miért, élete végéig zárt osztályon legyen, ha nem is indokolt? Pszichomókushoz jár, gyógyszereket szed és csókolom. Muszáj kimozdulnia és emberek közt lennie mert végképp becsavarodik.

Vannak olyan munkakörök, ahol nem kell emberek közt lenni.

És azokkal mi búbánatos a hézag, akik összeférhetetlenek, hülye természetűek, szar alakok és sorolhatnám, és még papírjuk sincs róla?? Ismerek ilyeneket, szépen elvegyülnek a tömegben és kikészítenek másokat. Azoknak miért kell emberek közé menniük?

2012. máj. 25. 13:09
 8/9 anonim válasza:
És azt hiszed hogy akinek szociális fóbiája van annak olyan jól esik ez a kérdés. Mert nekem az van. Ha az lennél akkor nem írogatnál ilyeneket a beteg emberekről. Akinek nincs ilyen betegsége az nem tudja elképzelni, hogy ez milyen rossz.
2013. febr. 17. 17:48
 9/9 anonim válasza:
Nekem is van, meg mellé depresszió is. De valójában én vágyom rá hogy jobban legyek és ne legyek mindig egyedül.....
2013. febr. 21. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!