Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kórházba lehet menni önkéntes...

Kórházba lehet menni önkéntes munkára? Ha igen, akkor milyen munkát lehetne végezni?

Figyelt kérdés
11 osztályom van, de engem nagyon érdekel az egészségügy de iskolám biztos nem lesz belőle sohasem.
2012. máj. 25. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:

akartam javasolni, hogy pszichológusként, de ezt akkor felejtsd el.

Miért nem lesz belőle soh semmi? Ne így állj hozzá. Fel a fejjel, irány tanulni és akkor még lehet belőled akármi...

Nem tudom mit lehet önkénteskedni, így, de ha tetszik az egészségügy menj pl. egy öregotthonba. Mindig keresnek önkénteseket oda is :)

2012. máj. 25. 15:52
 2/2 anonim válasza:
szia, én gyógytornásznak tanulok, így bejutottam önkénteskedni kórházba. ahogy ott a főorvosnő mondta kb kórházba bármilyen posztban mehetsz önkéntesnek (felolvasol a betegeknek, "sétáltatod" őket, stb. szerintem ha bemész bármelyik kórházba szivesen eligazítanak.
2012. aug. 9. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!