Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van egy osztálytársam, aki 3...

Van egy osztálytársam, aki 3 éve szemétkedik velem. Oda vissza folyik a háború, ó beéget, én vissza?

Figyelt kérdés
2 éve elvertem enyhébben, de semmi hatása sem volt, csak lenéz mert nagyobb és nehezebb nálam. Ez egy szó szerint retardált hgyerek. 2 éve küzdôsportozok, ami elég jól megy mert versenyeken is jó eredményel jövök haza. Mit ad isten pénteken 6. óra után átmegyek kajálni a kollégiumba, míg ô beleb*szta a kabátomat az osztálykukába. Mindenképpen jó meg akarom verni, mert ezt csak velem meri megtenni. A verekedéstôl nem, de a következményektôl tartok. Mit tegyek?

2012. máj. 20. 10:13
 1/3 anonim válasza:
100%
Ha nem önvédelembe vered meg csak azért mert piszkál akkor elfejelhetedd a küzdő sportot örökre mert eltiltanak tőle
2012. máj. 20. 10:26
 2/3 anonim válasza:
100%
Hagyd hogy megüssön és utána meg verheted mert önvédelemből tetted
2012. máj. 20. 10:27
 3/3 A kérdező kommentje:
értem, de azt nehéz lesz, kihozni, és én nem csak pofont osztanék. : /
2012. máj. 20. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!