Baj, ha a világbéke az álmom?
16 éves lány vagyok. Nem igazán tudom még, hogy a gimnázium után mit akarok magammal kezdeni. Igazából egy dolog van, ami érdekel: a béke. Példaképem John Lennon, kedvenc korom a hippikorszak, tulajdonképpen én is egy korszakot tévesztett hippi vagyok, utálom az erőszakot és a háborúkat, A "Give peace a chance" az életem értelme. Anyám szerint a békeaktivista nem egy jól fizetett "állás", de engem nem érdekel a pénz, csak az, hogy béke legyen a Földön. Tudom, hogy ez lehetetlen. Nincs túl sok barátom, a környezetemben élő tizenéveseket nem érdeklik az olyan témák, mint a háború és a béke. Nem tudom, mit tehetnék, hogyan ábránduljak ki ebből a nagy békemániámból. Ennyi évesen már nem kéne álomvilágban élnem, minden barátomnak határozott elképzelése van arról, hogy mit szeretne az életben csinálni, de nekem a világbéke a legfontosabb. Nektek is volt hasonló korszakotok tizenévesen? Ez is elmúlik majd, mint óvodás korban a "csillagász akarok lenni" időszak? Baj, ha ennyire belebambultam ebbe a nagy béke-dologba?
Peace!
Ilyen nem lehetséges, hiszen az emberi gonoszság szennye lassan de biztosan megöli az egész emberiséget.
Amit tehetsz, hogy csatlakozol a Szivárvány törzshöz, a Lika törzshöz, vagy egy kommunához, létrehozol egy közösséget.
Én meg szabadságmániás vagyok.
Pro libertate!
Szerintem nem probléma, sőt. Én ugyan nem feltétlenül értek veled egyet mindenben, illetve néhány kérdésben pont, hogy ellentétek vagyunk (azért én sem vagyok fegyver- és háborúmániás), de a kérdésed és a stílusod érett gondolkodásmódra és intelligenciára utal, ami mindenképpen pozitívum.
21/F
Én teljesen megértelek,ugyanígy érzek. :D
18/rasztalány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!