Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hogy kezelnétek a helyzetet?

Ti hogy kezelnétek a helyzetet?

Figyelt kérdés

Van a falunkban egy asztalos, fiatal velünk egyidős férfi, 35-36 éves. Adtunk neki egy munkát, kijött felmért, számolt, megegyzetünk.( egy gyermekrácsot szeretnénk a konyhaajtó helyett) Még mutattunk neki egy falat amire polcokat szeretnénk csináltatni, de még nem vagyunk benne biztosak. Azért megmérte, lemérte, és mondta, hogy hív az árajánlat végett később. Ok. Ennyiben maradtunk. Elment. Telik múlik az idő...1 hét..2 hét...3..hét 1 hónap. Hívja a férjemet: Na mivanmár? Hogy legyen a polcokkal? Férjem: Kérjük az árajánlatot, ebben egyeztünk meg. Ő: Én már elkezdtem csinálni! Olyan 70ezer lesz. Férjem: Nane..2 darab polc?? Ő: Ha nem kell akkor mi a fszért nem bírtok szólni?? Férj: Semmiben nem egyeztünk meg, inkább azt mond mi van a ráccsal.Ő: Majd kész lesz az is. Férj: CSAK az legyen kész, nekünk más nem kell, pláne nem 2 polc 70 rugóért.

Eltelik megint majdnem 1 hónap, hív az asztalos: Na mi van, nem kell a szarod?? Férj: A rács? Ő:Igen, kell vagy nem? Férj: Szerinted? Persze, hogy kell, akkor minek csináltattuk? Ő: Mert a polccal is átvágtatok! Férj: Nem vágtunk át, na egyeztessünk mikor tudod hozni beszerelni. Ő: Ma! Férj:Ma nem jó, nem vagyunk otthon.Ő: Hát legyetek. Férj: Nem jó a héten mert egész héten ájszakás vagyok, nappal muszáj aludnom. Ő: Akkor szereld be magadnak, gyere el érte, viheted.

És lerakta a telefont.

?WTF???

2012. máj. 17. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első hívás után elküldtem volna a jó édesbe, aztán keresek egy asztalost, aki normálisan dolgozik. Egyébként egy polc nem nagy munka, egy bútorlapszabászatban leszabatjátok és bevasaltatjátok a bútorlapokat, aztán csak össze kell szerelni. Fele, harmada árban megvan, mint amennyiért az az asztalos csinálta volna.
2012. máj. 17. 11:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Küldjétek el a jó búsba. Nem készült papír, szóval a nyakatokra se tud mászni. Jogilag biztos nem.
2012. máj. 17. 15:41
 3/3 A kérdező kommentje:
CSak az a krva rács...az ami miatt rá vagyunk utalva. De ez a stílus...nem tudom, hgy merészeli megengedni magának, nem szivességet kértünk mi tőle. Na de mostantól én veszem fel a telefont, és a stílusom hasonló lesz mint az övé.
2012. máj. 17. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!