Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan kezelnétek egy ilyen helyzetet?
Megismerkedtek egy számotokra ideális fiúval. Randizgattok és idővel szerelmesek lesztek egymásba. Később kiderül, hogy a srác nem akar titeket bemutatni a szüleinek és nem is akar róluk beszélni sem. A "miértekre" pedig nem ad kielégítő választ. Miként reagálnátok egy ilyen helyzetben?
20/F
lehet,hogy valami kellemetlen szituba érezné magát..
lehet,hogy meg van az oka rá de ne vedd annyira a szívedre,majd elmondja ha eljön az ideje
Szerintem szégyelli a családját.
Előző párom engem sem akart bemutatni a szüleinek, de pár hónap után csak rávettem és bemutatott. Meg is értettem, hogy miért is gondolta így. A találkozás után elmondtam neki, hogy mennyire értékelem azt, hogy mégis bemutatott, és megértem, hogy miért is nem tette addig...
Mondogasd neki, hogy mutasson be, ha szeret és komolyan is gondolja, akkor megfogja tenni...
Az én párom a mai napig nem mutatott be az anyjának, pedig már több, mint másfél éve együtt vagyunk. Bár ő elmondta, miért: az anyja megcsalta és elhagyta az apját (őt ismerem, kedvelem is), tönkretette a párom gyerekkorát. Nem is nagyon tartják a kapcsolatot, és nem is tervezi, hogy valaha bemutat. Megértem.
Ha nem válaszolna a miértekre, feltételezném, hogy még nem áll készen rá, vagy még korainak tartja a kapcsolat szempontjából. Légy megértő és türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!