Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
A párommal lassan 4 éve,hogy együtt vagyunk.
Előttem volt egy barátnője,akivel 1 évet volt együtt.Mióta szakítottak a lány a barátomnak mindig küld sms-t szülinapján,vagy névnapján,és engem ez zavar.Azért is,mert a párom megígérte,hogy nem válaszol ezekre neki.De tegnap este nézegettem a telefonját,és a tel.könyvben láttam egy ilyen névvel beírt számot "Ó"...
Nem tudtam,hogy ki ez.
Aztán láttam,hogy a kézbesítések között van erre a számra egy elküldött üzenet,de az sms ki volt törölve.
Mikor a párom bejött megkérdeztem tőle,hogy ki az az Ó.
és,h miért írt neki üzenetet.
Persze azt sem tudta,hogy mit mondjon,mert ő ígéretet tett nekem,hogy nem fog a lánnyal foglalkozni,és az sms-eivel sem.
Aztán addig addig kérdezgettem,míg ezt nem mondta.:Tudod te...
Becsapottnak érzem magam,mert én nem szoktam neki hazudni,de ő még az sms-t is eltitkolta,mondta,hogy a lány szülinapjára írt neki üzenetet,de tudja,hogy én mennyire rühellem,ezért kegyes hazugsággal akart védeni engem.
Most olyan rossz,nem tudok h rá nézni,megbántottak..:S
Bocsánatot kért,nyalizik.
Félreértés ne essen,nem tud vele megcsalni,mert a lány 300km-re lakik hozzá.
Csak mégis rossz.
21/L
Esetleg félreértené valaki!
A lány írt a barátomnak üzenetet.És az a kimenő sms ami kézbesítve volt a barátom telefonján,az az volt,hogy megköszönte a lánynak h megemlékezett róla.
Hisztis vagy. Állj le, mert egy idő után nem fogja tolerálni.
Ez legyen vele a legnagyobb baj, hogy egy felköszöntő sms-re visszaírja, hogy "Köszi"...
Hagyj egy kis időt magadnak, hogy lenyugodj, addig úgysem tudsz normálisan gondolkodni ezen! Aztán ha már nem érzed ezt akkora egetrengető problémának, na akkor beszélgessetek, mert addig csak idegesíteni a fog, bármit is mond a párod!
Én megértelek, hogy rosszul esik a hazugság, és valahol igazad is van, de ne csináljatok ebből akkora nagy kérdést, mert ha jobban belegondolsz csak úgy állhat közétek ez a lány, ha ti foglakoztok vele.
Szia! Nem akarlak megbántani, de szerintem kicsit túlreagálod a helyzetet. Ha 4 éve együtt vagytok, és egyébként rendben vannak a dolgaitok, miért olyan nagy gond egy születésnapi SMS? Főleg, ha a volt barátnő amúgy is 300 km-re lakik, tehát valószínűleg ő sem akar többet, mint boldog születésnapot kívánni egyszer egy évben. Ez végül is érthető, hisz valamikor közel álltak egymáshoz, nem vad idegenek. Távoli ismerősök is küldenek ilyenkor SMS-t.
Szerintem azzal, hogy ilyen látványosan kiakadsz a dolgon, pont az ellenkező hatást éred el, mint amit szeretnél. Nyilván a barátodnak sem jó, hogy hazugságba kényszeríted ilyen pitiáner dolog miatt. Ha elfogadnád ezt természetesnek (mert az is), valószínűleg hálás lenne érte!
N31
Köszönöm a válaszokat!
Már v.mennyire lenyugodtam.
Csak szerintem senki sem szereti,ha hazudnak neki.
Főleg a párod ne!
Azért nem tudom elfogadni,mert ő sem fogadná el,ha engem köszöntene a volt barátom,vagy akármilyen fiú.
Engem nem is szokott egy fiú sem,mert tudom,higy neki rosszul esne.
ez nem jóóó így... abba semi gond nincs ha felköszöntik és megköszöni, ez így illendő, hogy fogadjuk a köszöntést. Emberek vagyunk nem ? Másik ha téged felköszönt egy fiu az neki rosszul esik... nem értem. Abba mi a rossz ha tisztelnek téged anynival,hogy felköszöntenek ?
Az lett volna az ok ha megkérdi tőled a párod, hogy megköszönheti- e ? Ennyi. De ne csinálj ebből vitát, mert az indulatok elszabadulnak és késöbb mikor megnyugodtok mindkettőtöknek fájni fog.
Azért is esik rosszul
Mert mikor mi összejöttünk az a lány még megvolt neki,és később szakítottak.
Kb.1 hónap múlva.
Ne turkálj a holmijában, az egy dolog, hogy volt rá némi indokod, hogy miért tetted, de az a másik ok, hogy miért nem bízol benne? Ez neki is nagyon rosszul eshet.
Amúgy egy kapcsolatban szerintem mindkét félnek kell egy kis intim szféra és dühítő tud lenni, ha a másik mindig behatol ebbe... Őszintén szólva nagyon nem örülnék neki, ha a párom pl. a GYIK-es oldalamat nézegetné... bármennyire szeretem is. :D Te se örülnél neki.
Amúgy én még a kezdetek kezdetén megmondtam neki, hogy én nagyon szívesen megmutatok neki bármilyen levelet, sms-t stb-t, csak ne a hátam mögött turkáljon, mert azt utálom.
Pont a napokban nevettünk azon, hogy meg akarja nézni milyen kérdéseket teszek föl, milyen válaszokat írok /ő nincs fönn ezen az oldalon csak a fucyeah-t nézi/ mondtam is, hogy semmi akadálya, megmutatom én csak ne turkáljon benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!