Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
A párommal lassan 4 éve,hogy együtt vagyunk.
Előttem volt egy barátnője,akivel 1 évet volt együtt.Mióta szakítottak a lány a barátomnak mindig küld sms-t szülinapján,vagy névnapján,és engem ez zavar.Azért is,mert a párom megígérte,hogy nem válaszol ezekre neki.De tegnap este nézegettem a telefonját,és a tel.könyvben láttam egy ilyen névvel beírt számot "Ó"...
Nem tudtam,hogy ki ez.
Aztán láttam,hogy a kézbesítések között van erre a számra egy elküldött üzenet,de az sms ki volt törölve.
Mikor a párom bejött megkérdeztem tőle,hogy ki az az Ó.
és,h miért írt neki üzenetet.
Persze azt sem tudta,hogy mit mondjon,mert ő ígéretet tett nekem,hogy nem fog a lánnyal foglalkozni,és az sms-eivel sem.
Aztán addig addig kérdezgettem,míg ezt nem mondta.:Tudod te...
Becsapottnak érzem magam,mert én nem szoktam neki hazudni,de ő még az sms-t is eltitkolta,mondta,hogy a lány szülinapjára írt neki üzenetet,de tudja,hogy én mennyire rühellem,ezért kegyes hazugsággal akart védeni engem.
Most olyan rossz,nem tudok h rá nézni,megbántottak..:S
Bocsánatot kért,nyalizik.
Félreértés ne essen,nem tud vele megcsalni,mert a lány 300km-re lakik hozzá.
Csak mégis rossz.
21/L
Szerintem nem mindenki kezelné ezt a helyzetet ilyen pozitívan és megértően.
Annak a jó,aki így tud hozzáállni!
Az is hazugság volt h úgy írtba be a telójába h, "Ó"...
Mégh ne is tudjam,hogy a csaj száma.
És megígérte,hogy abbahagyja vele ezt...
És nem írogatnak egymásnak.
Én sem teszem,akkor ők se tegyék.
Írni akartam a csajnak már nem 1x,de attól tartok,hogy annál jobban csinálná,és élvezné h bosszant engem.
Hiszen te bosszantod föl magad! Nézz magadba, és valld be, hogy kicsit még élvezed is, hogy ezen morgolódsz, rágódsz. Nem szégyen ez, de ha tudatosan kezeled az érzelmeidet, neked lesz sokkal könnyebb! Gondolom enélkül is van elég problémád az életben, minek még csinálni is?
Nekem amúgy az exem volt ilyen, csak hát ő ugye fiú... Még a barátnőimnek sem írhattam semmi titkosat, mert tuti beleturkált a leveleimbe, kicsit nagyon ért a számítógépekhez, így simán föltörte a jelszavaimat... Valld be, hogy azért ez téged is bosszantana! Eleinte én is úgy kezeltem, hogy titkolóztam, ferdítettem, mert mindig paráztam a kirobbanó hisztériáktól és veszekedésektől... Most ő is ebben a fázisban lehet, mint akkor én.
Aztán a végén már belefáradtam a titkolózásba, és alig volt nap, hogy ne veszekedtünk volna. És tudod mi lett? Hát szakítottunk, és még most is piszkálja a leveleimet. 1 év után. :O Ne mondd, hogy te is ennyire be akarsz csavarodni! Mert én őt attól függetlenül, hogy érett értelmes, jó embernek tartom, de kissé stikkesnek és olyannak, akit sosem ajánlanék partnernek...
Szóval ne tekeredj bele ebbe a hálóba, és inkább próbáld meg pozitívan és lazán kezelni ezeket a dolgokat, mert se neked se a fiúnak, se a további kapcsolataidnak nem teszel jót ezzel!
4 éve együtt vagytok... Most igazán, nekem még nem volt ilyen hosszú kapcsolatom, de nem hiszem el, hogy 4 év után nem tudjátok ezt normálisan megbeszélni. Neked kell változtatni a hozzáállásodon!
Változtatni ezen én tudok igazán.
Csak akkor ez a dolog rosszul érintett.
Inkáb az h eltitkolta,de mondtam is a páromnak,hogy inkább mondta volna el,nem lett volna belőle semmi,de így megtudni,rosszabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!