Mióta vagy munkanélküli és hány éves vagy?
Figyelt kérdés
Én 22 éves vagyok, és 2 hónapja nincs állásom, nagyon unatkozom itthon, de természetesen keresem az új munkámat, nem sok sikerrel. :/2012. máj. 16. 14:57
11/13 anonim válasza:
Ja, 10-es vagyok, lemaradt: most múltam 23 éves. 2 év után lettem elküldve, mikor betegség miatt táppénzre kényszerültem menni.
12/13 anonim válasza:
2010 áprilisa óta nincs olyan állásom, ahol be lettem volna jelentve. Három hónapja viszont egyáltalán nincs munkám és már nem is töröm magam, hogy állást találjak, mert megyek megint egyetemre. Úgysem kapok normális állást. Amik meg eddig voltak, ott nem nagyon akartak bejelenteni, vagy épp ki sem fizettek, ha olyanja volt a főnöknek. A fene fog így dolgozni. Inkább tanulok, utána vagy közben gyereket szülök. Aztán hátha használható diplomát szerzek és kapok majd valami normális munkát...
27/N
13/13 anonim válasza:
Én is 22 vagyok, 8 hónapja nem dolgozom. :( Sajnos a helyzet az ismerősi körben sem túl fényes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!