Én lassan két éve. Mondjuk alkalmi munkáim voltak-de nem bejelentettek. Nem unatkozom itthon, mert van egy "hobbim", amit éjjel-nappal bírok csinálni, és némi pénzt is tudok vele keresni. Meg ugye a ház körüli teendők, olvasás, nyelv tanulás. De már jó lenne egy normális munkahely. Kitartás kedves kérdező!:)
2012. máj. 16. 15:02
2/13 anonim válasza:
Ja és 29 éves vagyok.
2012. máj. 16. 15:05
3/13 anonim válasza:
31 éves vagyok, két éve vagyok én is munkanélküli.
2012. máj. 16. 15:06
4/13 anonim válasza:
Még annyi, hogy nekem a munkakeresésben azok az állásinterjúk a megalázóak, amikor azt kérdezgetik, mikor akarok gyermeket vállalni, hiszen "pont abban a korban" vagyok. :(
2012. máj. 16. 15:07
5/13 anonim válasza:
én is 2 éve vagyok 20 éves vagyok és sehova nem akarnak felvenni mert nincs munkatapasztalatom :(
2012. máj. 16. 15:15
6/13 anonim válasza:
2010ben végeztem a sulival, 2011ig kínlódtam a nyelvvizsgával. Utóbbi év szeptembertől dolgoztam eddig fél évet. Azóta itthon dekkoltam, kerestem, és most kiutalt a munkaügyi központ nyárra dolgozni. Remélem utána is lesz valami! Bízom benne.
23N(még hajadon)
2012. máj. 16. 15:16
7/13 anonim válasza:
24 vagyok, 1 éve vagyok munkanélküli, akkor diplomáztam. Ősszel beiratkoztam egy okj-ra, azzal átmenetileg kaptam kisegítő állást 2 hétre, meg korrepetálni szoktam, ha van kit. Párom 31 éves, egész jól keres, szeretné, ha összeköltöznénk. De én nem akarom, hogy eltartson... Így hallgathatom a szüleim monológját, hogy mekkora rakás szerencsétlenség vagyok. Ha nem lenne párom, gondolkodás nélkül mennék külföldre, mert 2 nyelvet is beszélek.
2012. máj. 16. 15:17
8/13 anonim válasza:
Ha huszonéves vagy az a baj, mert gyereket akarsz. Ha 30+ vagy akkor meg az a baj, hogy még nem elég nagyok a gyerekek és ha betegek lesznek akkor Te mész velük táppénzre. Ha 50+ vagy akkor meg az a baj, hogy nem vagy már terhelhető. Én a 30+hoz tartozom, 3 gyerekem van, lakáshitelem és egyedül nevelem a lányaim. Mindenhonnan csak az elutasítást kaptam. 1 éve vagyok munkanélküli.
Szóval ha nő vagy, akkor tök mindegy hány éves vagy, mindig van amibe bele lehet és bele is fognak kötni.
2012. máj. 16. 15:22
9/13 anonim válasza:
Kivéve ha az illető festett szőke, hosszú combú, és jól tud oboázni.
2012. máj. 16. 15:26
10/13 anonim válasza:
2 és fél hónapja, sajnos. :S Egy gyári munka van függőben már több mint egy hónapja, azon kívül meg csak kamuállások voltak (fizessek egy bankszámlára pénzt, hogy majd utána dolgozhassak...). Pedig nekem aztán bármi jó, Tesco pénztáros állás, akármi, csak legyen.
Apu elvileg beprotezsál a munkahelyére minket, az olyan július elején lesz aktuális, párom is odakerül dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!